• Den Haag Wing Chun Kung Fu Chinees

Testimonials Wu Dae Wing Chun

Alexandru Caludea

Alexandru Caludea

Geboortejaar: 1982
Beroep: Freelance Fotograaf
Woonplaats: Voorburg

Hoewel ik het op dat moment niet wist, zat ik midden in een burn-out toen ik begon met trainen bij WuDae. Mijn vooruitgang was traag, mijn focus was zwak en mijn gedachten waren alle kanten op. Gelukkig zat ik op de goede plek. Bas is een geduldige en ondersteunende leraar. Met zijn hulp werd de verbinding tussen mijn geest en mijn lichaam sterker. De bewegingen waarmee ik worstelde om te begrijpen, werden eindelijk logisch. Voor mij gaat WuDae niet alleen over Wing Chun. Het gaat ook over jezelf en anderen accepteren, over leren hoe je je in elke situatie op je gemak kunt voelen. Het gaat om een ​​mooie gemeenschap en respect voor de medemens.

Carine van Bentum Wing Chun Den Haag

Carine van Bentum

Geboortejaar: 1977
Beroep: Ingenieur
Woonplaats: Rotterdam

Ik ben gaan trainen bij WuDae nadat ik een keer ‘s avonds laat op een donker fietspad van mijn fiets getrokken ben. Dat is gelukkig goed afgelopen, maar het zorgde er wel voor dat ik mijzelf beter wilde kunnen verdedigen. Ik had nooit gedacht dat ik een vechtsport zo leuk zou vinden. Ik train al inmiddels al behoorlijk wat jaren bij WuDae. Dat komt door de sport, lekker technisch, en door de sfeer. Het is heel ontspannen en iedereen helpt elkaar. Bovendien ben je flexibel in wanneer je je lessen kunt volgen. Je kunt elke dag op meerdere tijdstippen terecht. De leraren geven op een prettige manier les en kunnen bij fysieke problemen ook aanpassingen doen, waardoor je toch de les kunt volgen. Ik ga elke week met veel plezier trainen!

Desi Tamboer Wing Chun Den Haag

Desi Tamboer

Geboortejaar: 1986
Beroep: Anesthesiemedewerker
Woonplaats: Den Haag

Na dertig jaar klassieke en Ierse dans was het tijd voor een nieuwe uitdaging. Vechtsport heeft me altijd aangetrokken en daarbinnen vind ik Wing Chun een van de mooiste stijlen om te zien. Ik realiseerde me dat ik al jaren bij WuDae om de hoek woon, en ik schreef me in voor een proefles. Sindsdien kom ik zo vaak mogelijk. Het flexibele lesrooster combineert perfect met mijn onregelmatige diensten. Er is veel persoonlijke aandacht tijdens de les en na elke les heb ik weer iets nieuws geleerd. De sfeer is heel gemoedelijk en veilig, en na de les blijven de mensen meestal even plakken voor een praatje. Zelf merk ik dat ik in mijn dagelijks leven rustiger ben in mijn hoofd en lichaam door de trainingen en Impact-lessen. Ik ben heel blij dat ik bij WuDae terecht gekomen ben.

Harry Zomerhuis Wing Chun Den Haag

Harry Zomerhuis

Geboortejaar: 1951
Beroep: Gepensioneerd
Woonplaats: Den Haag

Je bent nooit te oud om met Wing Chun te beginnen. Zelf startte ik in 2014 op 63 jarige leeftijd. Wat mij direct opviel was de ontspannen sfeer, de multiculturele samenstelling en uiteenlopende fysieke bouw van de aanwezigen. De lessen hebben een duidelijke opbouw wat prettig is. Wat ik ook heel erg prettig vind is dat je kunt trainen wanneer het jou goed uitkomt, omdat er zes dagen per week wordt lesgegeven in de ochtend, avond en weekend. Er is geen aparte training voor jeugd, beginners of gevorderden zoals bij veel sportscholen, maar hier helpt iedereen elkaar. WuDae is aan te bevelen voor iedereen die op zoek is naar Wing Chun zelfverdediging in een veilige omgeving, ongeacht je leeftijd en fysieke gesteldheid.

Kishen Datadin Den Haag Wing Chun

Kishen Datadin

Geboortejaar: 1980
Beroep: Projectmanager
Woonplaats: Den Haag

Mijn liefde voor martial arts is al op jonge leeftijd ontstaan. Ik ben opgegroeid met Kung Fu films, in mijn kamer hing een grote poster van Bruce Lee en met mijn eigengemaakte nunchaku speelde ik de vechtscènes uit de films na. Per toeval kwam ik via social media WuDae tegen. Toen begon het avontuur. Wat mij het meest aantrekt in de Wing Chun trainingen van WuDae is dat ik elke keer weer uit mijn comfortzone word gehaald, omdat er bij de oefeningen veel aandacht wordt besteed aan de details. In mijn werk bewaak ik juist de grote lijnen. Elke training kom ik weer een klein stapje verder en bouw ik aan mijn Body en Mind connectie. Iedere leerling ontwikkelt zich op een eigen unieke manier. We maken elkaar hierdoor elke training een beetje beter.

Lida Cen Wing Chun Kung Fu Den Haag

Lida Cen

Geboortejaar: 1996
Beroep: Cell Therapy Technician
Woonplaats: Den Haag

Al een lange tijd wilde ik zelfverdediging leren, maar ik had heel lang de moed niet om de eerste stap te zetten omdat het me nogal intimiderend leek. Aangezien ik geen andere vechtsporten heb beoefend, begin je natuurlijk helemaal vanaf nul. Toch ben ik aangenaam verrast hoe ver ik ben gekomen na een paar maanden trainen. De trainers zijn geduldig en behulpzaam, net als de andere studenten. Je kunt gemakkelijk je wensen doorgeven en de trainingen worden aangepast aan jouw niveau. De sfeer bij WuDae is er erg prettig, iedereen is wel in voor een praatje en niets voelt gedwongen aan. Dit is voor mij de voornaamste reden om te blijven trainen.

Norbert van Wijk

Norbert van Wijk

Geboortejaar: 1968
Beroep: Accountmanager
Woonplaats: Leiden

Inmiddels train ik alweer twee jaar bij WuDae en ik ben inmiddels tot graad 4 gevorderd. Mijn streven is om twee keer per week een Wing Chun Kung Fu training te volgen. Tijdens deze trainingen leer je op een ontspannen manier om jezelf te verdedigen, veel van de oefeningen zijn gebaseerd op situaties die je iedere dag tegen kan komen. Je traint in principe met anderen die op hetzelfde niveau zijn als jezelf, maar bij enkele oefeningen train je met lagere en hogere graden door elkaar. Tijdens die oefeningen merk je hoe ver je bent gekomen als je tegenover een beginner staat en hoeveel je nog kan leren als je tegenover een verder gevorderde leerling staat. Het leuke van de trainingen bij WuDae zijn, dat je op een ontspannen manier werkt aan je kracht en conditie en dat je naast diverse herhalingen toch altijd weer wat nieuws leert. Iedere keer heb ik weer zin om te gaan!

Stefanie Stubbé Wing Chun Kung Fu Den Haag

Stefanie Stubbé

Geboortejaar: 1991
Beroep: Water Ingenieur & Econoom
Woonplaats: Den Haag

Via het internet kwam ik bij WuDae terecht; ik was simpelweg op zoek naar een plek om iets nieuws te leren en te sporten. Ik had geen idee dat Wing Chun me zou helpen bij het opbouwen van mijn innerlijke veerkracht. Wing Chun is voor mij leren aanvallen en verdedigen in één door nieuwe reflexen te trainen. Mijn valkuil is té gespannen te zijn. Door zachter te worden, worden mijn stoten juist harder! Een nieuwe wereld gaat voor me open en ondertussen kan ik gewoon mijn hele lijf trainen en nieuwe vrienden maken. De leraren zijn van hoge kwaliteit. Ze houden rekening met ieders persoonlijke wensen en niveaus en tegelijkertijd wordt er ook gelachen met elkaar. De lessen kunnen flexibel gevolgd worden wat ideaal past bij mijn internationale werk. Ik kijk er elke week naar uit en heb altijd een lekker gevoel na de training.

© 2024 WuDae - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring |  Realisatie Welldotcom - Puntgaaf Internetbureau