Den Haag Wing Chun Kung Fu trainingszaal wooden dummy

Over Ons | Wu Dae Wing Chun Den Haag

Premium Wing Chun sportschool voor Zelfverdediging in Den Haag

WuDae is al meer dan 20 jaar het adres in Den Haag voor de vechtsport Wing Chun Kung Fu. We bieden 6 dagen per week Wing Chun lessen aan, zowel in de ochtend, avond als in het weekend. Je krijgt professionele begeleiding van onze deskundige leraren in deze effectieve zelfverdediging.

Maak kennis met Wing Chun in onze eigen sportschool in Den Haag waar je veilig en ontspannen in groepsverband traint in een positieve, vriendelijke sfeer. Dankzij onze persoonlijke aandacht kun jij op jouw eigen niveau gezonder, sterker en fitter worden.

WuDae is 6 dagen per week open. We bieden meer dan 20 Wing Chun-lessen aan (ochtend, avond & weekend), in onze eigen, makkelijk bereikbare sportschool in Den Haag.

Positieve Sfeer

De leraren bij WuDae delen een diepe passie voor Wing Chun Kung Fu, en je zult deze passie altijd ervaren tijdens elke training. Onze leraren, met meer dan twintig jaar professionele trainingservaring in het Wing Chun, bezitten een diepgaande kennis van alle aspecten van deze fascinerende vechtsport. Hierdoor zijn we uitstekend in staat om de fijne kneepjes van Wing Chun op een enthousiaste, levendige en boeiende manier over te brengen. Ongeacht je huidige niveau of persoonlijke doelen, onze leraren zijn toegewijd om je te begeleiden bij het leren van de tijdloze lessen van Wing Chun.

Daarnaast kenmerkt onze sportschool in Den Haag zich door de positieve sfeer die er in iedere les heerst. Onze lesgroepen bestaan ​​uit een fijne mix van interessante mensen, waarbij wederzijds respect centraal staat. In deze motiverende omgeving train je om je Wing Chun-vaardigheden te verbeteren, zonder de druk van het vergelijken met anderen. Hierdoor is het mogelijk om Wing Chun in Den Haag op een veilige en vertrouwde manier, en geheel op jouw eigen tempo en niveau, te leren.

Meer dan alleen een krijgskunst

Wanneer je bij ons met de krijgskunst Wing Chun begint, start je met de fundamentele principes die bewezen effectief zijn. Je leert een effectieve, efficiënte en praktische vorm van zelfverdediging, terwijl je tegelijkertijd je gezondheid, kracht en conditie verbetert. Wing Chun biedt je de mogelijkheid om volledige controle te krijgen.

Wij zien Wing Chun echter niet alleen als een krijgskunst, maar ook als een pad naar een groter lichaamsbewustzijn en versterking van zowel je mentale als fysieke kracht. Daarom omvatten onze lessen ook de verkenning van diverse filosofieën en principes die je begrip van en inzichten in deze eeuwenoude kunst verdiepen. Begin Wing Chun in Den Haag en ontdek de onbegrensde mogelijkheden, je zult verbaasd zijn!

Zes dagen per week WING CHUN trainen

Bij WuDae train je wanneer het jou goed uitkomt. We zijn het gehele jaar door zes dagen per week open. Ook tijdens vakantieperiodes zijn we open of kun je volgens een aangepast lesrooster trainen. Onze sportschool ligt centraal in Den Haag en is goed bereikbaar, zowel met het openbaar vervoer als met de auto.

Schrijf je in: Gratis Proefles WING CHUN

Wil je ook ervaren hoe Wing Chun trainen bij WuDae in Den Haag is? Vanaf 15 jaar kan jij bij ons terecht; ongeacht of je wel of geen ervaring hebt en of je nu een slechte conditie hebt of in topvorm bent. Ontdek nu zelf hoeveel de bijzondere vechtsport Wing Chun jou te bieden heeft: klik hier nu om je direct aan te melden voor een vrijblijvende, gratis proefles Wing Chun in Den Haag.

 • Check

  Gratis proefles

 • Check

  Een eigen sportschool

 • Check

  Centraal in Den Haag

 • Check

  meer dan 20 lessen per week

 • Check

  6 dagen per week geopend

 • Check

  Maandelijks opzegbaar

 • Check

  positieve, vriendelijke sfeer

Wing Chun Den Haag
Wing Chun
Kung Fu Den Haag
© 2024 WuDae - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring |  Realisatie Welldotcom - Puntgaaf Internetbureau