• Sportschool Den Haag Wing Chun Kung Fu

Wing Chun bij Wu Dae, van leuke hobby tot sportieve uitdaging. Maak nu gratis kennis!

Je bent klaar voor iets nieuws. Een nieuwe sport, vechtkunst of zelfverdediging. Wil jij jouw zelfvertrouwen vergroten en fysiek en mentaal sterker worden? Meld je dan nu aan voor een gratis proefles Wing Chun.

+ 6 dagen per week geopend
+ goed bereikbaar en centraal gelegen
+ meer dan 20 Wing Chun-lessen per week
+ keuze uit trainingen van 1 tot 3,5 uur
+ lessen in de ochtend, avond & het weekend

Train je focus en verbeter daarnaast direct je kracht en conditie. Leer nieuwe mensen kennen en werk aan je persoonlijke ontwikkeling. Een training bij WuDae maakt je energieker, ontwikkelt een betere balans en geeft je een veiliger gevoel op vele vlakken in jouw leven.

GRAND MASTER IP MAN AND BRUCE LEE
GROOTMEESTER IP MAN EN BRUCE LEE

De gratis Proefles Wing Chun

Wij bieden je graag de mogelijkheid om zowel Wing Chun als onze school vrijblijvend te leren kennen middels de gratis proefles. Zo ontdek jij direct wat Wing Chun voor jou kan betekenen. De gratis proefles is opgedeeld in een introductieles en één reguliere les. De introductieles is een les alleen voor nieuwe deelnemers, deze is op zaterdagen van 11:00 tot 12:30, op afspraak. We brengen je op de hoogte van de grondbeginselen van Wing Chun en bereiden je voor op de training zodat je in de reguliere les over de basiskennis beschikt. Vervolgens plannen we na de introductieles samen met jou een datum voor je eerste reguliere les. Tijdens en na de introductieles en reguliere les is er alle tijd voor vragen. We vertellen je natuurlijk graag meer en nemen graag de tijd om al jouw vragen te beantwoorden.

Het programma van de proefles

De introductieles op zaterdag:

 1. 10:45 Ontvangst:
  Je wordt ontvangen door de leraar die je gaat begeleiden en deze stelt je voor aan jou mededeelnemers van de proefles. De leraar toont de kleedkamers waar je je rustig kunt omkleden.
 2. 11:00 Introductie:
  Korte introductie over de school en Wing Chun. Je krijgt uitleg over de basis van Wing Chun en gaat enkele oefeningen trainen.
 3. 12:30 Afsluiting:
  Een korte terugblik op de les, een uitleg over de lesopbouw, de lesprogramma’s en het lidmaatschap. Ook plannen we samen met jou een datum in voor je eerste reguliere les.

Je eerste reguliere les:

 1. Voor de les:
  Je wordt ontvangen door de leraar. Deze zal de lesopbouw nogmaals kort met je doornemen.
 2. Tijdens de les:
  In de reguliere les wordt er dieper en verder op de basisoefeningen ingegaan. Je ervaart de opbouw van een reguliere les en hoe er in groepsverband wordt getraind. Tijdens de gehele les wordt je begeleidt.
 3. Na de les:
  Een korte terugblik op de les.

Je eigen Wing Chun training

De sfeer bij WuDae is heel belangrijk. Bij ons krijg je de ruimte en begeleiding om jezelf volledig te ontwikkelen. Het maakt niet uit of je al ervaring hebt met (vecht-)sporten of niet, wat centraal staat is je eigen leerproces. Dat proces is voor iedereen anders. Door individuele, professionele begeleiding en onze unieke lesmethode krijg je de aandacht om te trainen op de manier die bij jou het beste past en ervaar je de Wing Chun instructeur meer als een “personal” trainer.

Wat neem je mee?

Een trainingsbroek, een comfortabel shirt, sportschoenen en een gezonde portie enthousiasme dat is alles wat je nodig hebt. Zorg dat je minimaal zo’n 10 minuten voor de les aanwezig bent zodat we altijd op tijd kunnen beginnen.

Gratis Wu Dae Wing Chun t-shirt

Het volgen van een proefles is uiteraard zonder verplichtingen. Ben je echter na de proefles enthousiast geworden en wil je direct lid worden? Dan ontvang je bij je lidmaatschap een gratis WuDae t-shirt.

+ flexibel lidmaatschap
+ maandelijks opzegbaar
+ geen inschrijfkosten
+ gratis WuDae t-shirt
+ van 15 jaar t/m 99+

Je bent als lid vervolgens altijd welkom om lessen te volgen op de momenten die jou het beste uitkomen. Je gaat door de op maat gemaakte lesprogramma’s alles van Wing Chun leren, leert jezelf te verdedigen en je energie beter te verdelen. Naarmate je meer traint, zal je de positieve effecten van Wing Chun bij WuDae ervaren, mentaal en fysiek.

Inschrijfformulier

Vraag hier nu je gratis proefles aan en reserveer jouw plek!

De gratis proefles is vrijblijvend en is op zaterdag van 11:00 tot 12:30.

Na het verzenden van je aanvraag nemen we zo snel mogelijk contact met je op om jouw proefles in te plannen!

© 2024 WuDae - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring |  Realisatie Welldotcom - Puntgaaf Internetbureau