HUMANS OF WING CHUN: SELWIN (1/3) HUMANS OF WING CHUN: SELWIN (1/3)

HUMANS OF WING CHUN: SELWIN (1/3)

21 december 2020

VRIJHEID EN ONDERNEMINGSZIN

De gelukkigste momenten gaan voor mij gepaard met iets bereiken. Ik moet dan bijvoorbeeld denken aan het slagen voor mijn VWO en het afronden van mijn opleiding aan de Haagse Hogeschool. Door daar aan het einde van een leertraject te staan kon ik aan mijzelf, mijn ouders en iedereen eromheen laten zien wat ik bereikt had. Het afronden van de leertrajecten gaf me een gevoel van vrijheid en openliggende mogelijkheden om te doen wat ik wilde...

Na mijn opleiding heb ik een tussenjaar genomen waarin ik ben gaan dansen en langzaamaan begon te ondernemen. Dit is de basis geweest van het begin van mijn eigen dansschool. Het lesgeven, of het nou aan groepen of individuen was, gaf me een intens gevoel van geluk. Op deze manier kan ik waarde toevoegen en heb ik iets in te brengen om de wereld een stukje mooier te maken.

Lees binnenkort het volledige verhaal hier!

 

Mentaal en fysiek sterker worden… meld je hier nu aan voor een gratis proefles! We zijn 6 dagen per week geopend. Er zijn meer dan 20 Wing Chun-lessen per week (in de avond, ochtend & het weekend), in een eigen school, centraal gelegen in Den Haag. Dankzij persoonlijke aandacht kun je op je eigen niveau aan een gezond, sterk en fit lichaam en geest werken. Klik hier voor meer informatie.

© 2023 WuDae - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring |  Realisatie Welldotcom - Puntgaaf Internetbureau