HUMANS OF WING CHUN: SARAH (3/3) HUMANS OF WING CHUN: SARAH (3/3)

HUMANS OF WING CHUN: SARAH (3/3)

14 december 2020

EEN TECHNISCHE VECHTKUNST

Gelijk de eerste keer al merkte ik wat een technische vechtkunst Wing Chun is. Juist door de combinatie van aanvallen en verdedigen tegelijkertijd, merkte ik dat ik rustiger werd. Hierdoor kon ik werk echt even loslaten. Dat was voor mij precies waar ik naar op zoek was. Een sport die je fysiek en mentaal sterker maakt.

De sfeer bij WuDae is fantastisch...

We hebben hier onderling precies de juiste balans tussen met elkaar lachen en serieus trainen. Binnen deze groep kun je echt jezelf zijn. Zonder de verplichtingen van een teamsport heb ik het gevoel dat we bij WuDae echt onderdeel zijn van een team. Hoe hard de les er ook aan toegaat, aan het einde voel ik me altijd zen.

DE FILOSOFIE VAN WING CHUN BIJ WUDAE

Dankzij de filosofie die achter de trainingen van Wing Chun bij WuDae zit leer je beter in balans te zijn. Het helpt je focussen, maakt je rustig en geeft je meer zelfvertrouwen. Hierdoor voel ik me bijvoorbeeld veiliger als ik ’s nachts alleen over straat loop. Dat is voor mij ook de reden dat ik WuDae iedereen aanraadt!

Lees het volledige verhaal hier.

 

Mentaal en fysiek sterker worden… meld je hier nu aan voor een gratis proefles! We zijn 6 dagen per week geopend. Er zijn meer dan 20 Wing Chun-lessen per week (in de avond, ochtend & het weekend), in een eigen school, centraal gelegen in Den Haag. Dankzij persoonlijke aandacht kun je op je eigen niveau aan een gezond, sterk en fit lichaam en geest werken. Klik hier voor meer informatie.

© 2023 WuDae - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring |  Realisatie Welldotcom - Puntgaaf Internetbureau