HUMANS OF WING CHUN: CECIL (2/3) HUMANS OF WING CHUN: CECIL (2/3)

HUMANS OF WING CHUN: CECIL (2/3)

17 november 2020

DE KUNST VAN HET GELUK
Van alle mensen die invloedrijk zijn in mijn leven denk ik dat ik het meeste opkijk tegen de Dalai Lama. Bij het lezen van zijn boek ‘De kunst van het geluk’ realiseerde ik me hoe ik mezelf hierin kan herkennen en terugvinden. Ik weet zeker dat dit voor anderen ook zo is en kan het eenieder aanraden. De speerpunten in het boek, mededogen, begrip en handelen uit liefde, hebben mijn kijk op het leven veranderd. Het heeft mij de invalshoeken gegeven om bedachtzamer en geduldiger door het leven te gaan.

Dat is voor mij ook het mooie van Wing Chun. Aan de ene kant ga je haast mediterend te werk waardoor je meer zen wordt en aan de andere kant word je er juist energieker van. Je leert echt te voelen en daarop te anticiperen, zo kijk je gemakkelijk een aantal stappen vooruit.

Volgend week het derde deel en laatste deel. Lees het volledige verhaal hier!

 

Mentaal en fysiek sterker worden… meld je hier nu aan voor een gratis proefles! We zijn 6 dagen per week geopend. Er zijn meer dan 20 Wing Chun-lessen per week (in de avond, ochtend & het weekend), in een eigen school, centraal gelegen in Den Haag. Dankzij persoonlijke aandacht kun je op je eigen niveau aan een gezond, sterk en fit lichaam en geest werken. Klik hier voor meer informatie.

© 2023 WuDae - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring |  Realisatie Welldotcom - Puntgaaf Internetbureau