Testimonial Alex

Testimonial Alex

08 augustus 2022

Alex is deze week naar Finland verhuist. We hopen dat je daar een geweldige tijd gaat hebben, maar dat je ons nog vaak komt opzoeken in Den Haag. Bedankt voor de mooie testimonial!

Testimonial Alexandru Caludea:
“Hoewel ik het op dat moment niet wist, zat ik midden in een burn-out toen ik begon met trainen bij WuDae. Mijn vooruitgang was traag, mijn focus was zwak en mijn gedachten waren alle kanten op. Gelukkig zat ik op de goede plek. Bas is een geduldige en ondersteunende leraar. Met zijn hulp werd de verbinding tussen mijn geest en mijn lichaam sterker. De bewegingen waarmee ik worstelde om te begrijpen, werden eindelijk logisch. Voor mij gaat WuDae niet alleen over Wing Chun. Het gaat ook over jezelf en anderen accepteren, over leren hoe je je in elke situatie op je gemak kunt voelen. Het gaat om een mooie gemeenschap en respect voor de medemens.”

Lees meer testimonials hier: https://www.wudae.com/testimonials

 

Mentaal en fysiek sterker worden… meld je hier nu aan voor een gratis proefles! We zijn 6 dagen per week geopend. Er zijn meer dan 20 Wing Chun Kung Fu-lessen per week (in de avond, ochtend & het weekend), in een eigen school, centraal gelegen in Den Haag. Dankzij persoonlijke aandacht kun je op je eigen niveau aan een gezond, sterk en fit lichaam en geest werken. Klik hier voor meer informatie.

© 2024 WuDae - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring |  Realisatie Welldotcom - Puntgaaf Internetbureau