KERST 2020 KERST 2020

KERST 2020

09 december 2020

open blijven met KERST 2020

Dit jaar hebben we ons aardig moeten aanpassen om de Wing Chun-lessen te kunnen blijven aanbieden. Eerst met de online en buitenlessen en nu met open lessen met vrije inloop, “privé”-les voor iedereen i.p.v. groepslessen en een extra uitgebreid lesrooster. Hierdoor kan iedereen zoveel mogelijk blijven trainen en dat willen we ook zo blijven houden tijdens deze kerstvakantie.

Normaal zijn er tijdens de kerstvakantie geen lessen, maar dit jaar blijven we open en zal het lesrooster hetzelfde zijn zoals het nu is. Open lessen van maandag t/m zaterdag van 09:30 tot 12:00 en van maandag t/m vrijdag van 18:00 tot 22:00 met als enige uitzonderingen dat er geen lessen zijn op Eerste Kerstdag (25 december), oudjaarsdag en nieuwjaarsdag. Doe voorzichtig en tot snel!

 

Mentaal en fysiek sterker worden… meld je hier nu aan voor een gratis proefles! We zijn 6 dagen per week geopend. Er zijn meer dan 20 Wing Chun-lessen per week (in de avond, ochtend & het weekend), in een eigen school, centraal gelegen in Den Haag. Dankzij persoonlijke aandacht kun je op je eigen niveau aan een gezond, sterk en fit lichaam en geest werken. Klik hier voor meer informatie.

© 2023 WuDae - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring |  Realisatie Welldotcom - Puntgaaf Internetbureau