Waar is Wing Chun goed voor?

Wing Chun stelt je in staat om jezelf in iedere situatie te verdedigen. Je verbetert je lichaamscontrole, conditie en concentratie, versterkt je reflexen en ontwikkelt een betere balans tussen lichaam en geest. Hoe vaker je traint, hoe gemakkelijker je de unieke bewegingen leert beheersen en hoe sneller je zelfvertrouwen groeit.

Wil jij weten hoe? Geef je dan direct op voor een gratis proefles! We verwelkomen je in onze school in Den Haag, leggen je de grondbeginselen uit van Wing Chun Kung Fu en gaan direct aan de slag.

Of je nu op zoek bent naar een leuke hobby of een sportieve uitdaging, bij WuDae helpen we jou en krijg je de ruimte & begeleiding om jezelf volledig te ontwikkelen! Met de gratis proefles ontdek je wat WuDae en Wing Chun voor jou kunnen betekenen. Lees hier wat je tijdens de proefles kunt verwachten.

Waar is Wing Chun goed voor?

Testimonial

Ik heb hier jarenlang met plezier en resultaat getraind, gevolgd door een zeer lange periode met werken, studeren, bankhangen, kinderen en Netflix... Nu eindelijk weer de draad opgepakt, en de sfeer is nog als vanouds super. Je voelt je meteen geaccepteerd en onderdeel van de groep, die uitermate divers is. Er is veel respect voor elkaar, de docenten zijn erg toegankelijk en professioneel. Zij beheersen het volledige Wing Chun systeem tot in de puntjes en weten dit goed over te brengen. De lessen zijn gestructureerd, divers, conditioneel zeer uitdagend en resultaatgericht. Na iedere les weet en kan ik meer dan bij binnenkomst, mijn zelfverzekerdheid krijgt een boost, voel me goed en dat straal ik uit.

Bryan van der Gert
WuDae Den Haag
© 2023 WuDae - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring |  Realisatie Welldotcom - Puntgaaf Internetbureau