Waar is Kung Fu goed voor?

Vechtstijl én levensstijl

Kung Fu helpt je om je lichaam en geest in balans te brengen. Naast een unieke vechtstijl is dit ook een levensstijl. Trainingen in Wing Chun Kung Fu zorgen ervoor dat je zowel fysiek als mentaal sterker wordt. Je zelfvertrouwen groeit terwijl je jezelf beter leert verdedigen. Bovendien helpen de trainingen in je dagelijks leven om daadkrachtig en evenwichtig op te treden en je goed te kunnen concentreren.

Betekenis Kung Fu

De letterlijke betekenis van Kung Fu is vaardigheid. Tijdens de Wing Chun trainingen oefen je bepaalde vaardigheden dan ook telkens opnieuw, net zo lang tot je deze volledig beheerst. Je wordt als het ware meester in de bewegingen. Om deze bewegingen zowel mentaal als fysiek eigen te maken is trainen noodzakelijk. WuDae is dan ook zes dagen per week open om jou hierbij te helpen wanner jij kan. Onder begeleiding van ervaren leraren train jij diverse vaardigheden, ontwikkel je jezelf tot een steeds hoger niveau en leer jij hoe je jouw vaardigheden dusdanig eigen maakt dat deze onderdeel zijn van wie jij bent.

Vaardigheden eigen maken

Kung Fu is een levensstijl. De vaardigheden die je beoefend bevorderen zoals gezegd de connectie tussen je lichaam en geest. Dit is een continu proces van concentratie en toewijding. Het is een sport waarin kracht en coördinatie een grote rol spelen. Niet alleen fysieke kracht maar juist ook de wendbaarheid van het lichaam en de mate waarin je jouw lichaam beheerst.

Tijdens de trainingen train je de verschillende afstanden. Je leert de vijf afstanden uit Wing Chun te beheersen, van trap tot stoot, knie/elleboog, clinch en grondbewegingen. Iedereen traint hierbij op diens eigen niveau. We trainen met respect voor elkaar en helpen elkaar om gaandeweg beter te worden.

Ervaar de voordelen van Kung Fu

Wil jij ervaren waar Kung Fu goed voor is? Schrijf je dan in voor een gratis proefles. We ontvangen je op onze school, waar je direct binnenstapt in Oosterse sferen, en brengen je de basisbeginselen bij van Wing Chun Kung Fu. Hoe verder je komt, hoe meer jij de voordelen zowel tijdens de trainingen als in je dagelijks leven zult gaan merken.

Gratis proefles Wing Chun

Van een leuke hobby tot unieke sportieve uitdagingen, bij WuDae krijg je de ruimte en begeleiding om jezelf volledig te ontwikkelen! Lees hier verder over de gratis proefles of neem contact met ons op via 0703884820. We vertellen je graag meer over Wing Chun Kung Fu en nemen de tijd om jouw vragen te beantwoorden.

Waar is Kung Fu goed voor?
WuDae Den Haag
© 2024 WuDae - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring |  Realisatie Welldotcom - Puntgaaf Internetbureau