Humans of Wing Chun:
Sabine Spiegelberg

Sabine Spiegelberg Wing Chun Kung Fu

Voordat ik met Wing Chun bij WuDae begon was ik opgebrand en had ik last van paniek als ik op drukke plekken was of in het vliegtuig stapte. Tekenen voor mij om een sport of uitlaadklep te zoeken die mij zou kunnen helpen weer in balans te komen. Dit is sinds ik Wing Chun ben gaan doen zoveel verbeterd.

Sabine Spiegelberg Wing Chun Ip Man

Ik heb meer vertrouwen in mezelf en voel me beter in me vel. Toch blijf ik mezelf uitdagen om beter te worden en het meeste uit mezelf te halen. Mijn carrière en onafhankelijkheid zijn belangrijke dingen in mijn leven en daarnaast leer ik met de tijd dat liefde vooral uit jezelf moet komen. En dat je daar zelf verantwoordelijk voor bent.

Ik omring mezelf bewust met mensen die oprecht van mij houden precies zoals ik ben. Bij WuDae voelt het voor mij als thuiskomen. Het is fijn trainen met de andere leden en de trainers zorgen ervoor dat ik iedere keer verder leer en de beste technieken onder de knie krijg. Ik ben dankbaar dat ik deze mooie sport mag beoefenen en dat in zo een fijne omgeving.

Ik heb altijd interesse gehad in vecht/zelfverdediging sporten. Ook een tijd kickboxen gedaan en toen ik bij sportschool WuDae veel in de buurt was voor mij werk en ik de locatie zag trok het mijn aandacht. Ik belde op voor informatie en kreeg Bas aan de lijn. Hij was super vriendelijk en ik besloot een proefles te doen. Wat ik het leukste aan WuDae vind is dat het een prettige en veilige plek is om te trainen. Iedereen die komt trainen heeft weer eigen ervaringen en wijsheden. Zo leren we van elkaar en heb je alle vrijheid om jezelf te ontwikkelen.

Sabine Spiegelberg Wing Chun diploma

Als je traint ben je zo gefocust op wat je doet dat je geen tijd hebt om over andere dingen na te denken. Al je concentratie gaat naar het oefenen van nieuwe technieken of het herhalen van eerdere lesstof. Het is veel herhalen en daarom heb ik wel eens het gevoel dat ik niet vooruitkom. Maar als je doorzet en blijft proberen zie je dat je stappen vooruit maakt. Deze sport is goed voor je lichaam en geest. Fysiek en mentaal wordt je sterker. Dit is iets wat ik zou willen dat andere mensen ook kunnen ervaren, evenals het gastvrije familiegevoel. We trainen hard, lachen met elkaar en ik ga na iedere training met een sterk en voldaan gevoel naar huis.

Mentaal en fysiek sterker worden… meld je hier nu aan voor een gratis proefles! We zijn 6 dagen per week geopend. Er zijn meer dan 20 Wing Chun-lessen per week (in de ochtend, avond & het weekend), in een eigen school, centraal gelegen in Den Haag. Dankzij persoonlijke aandacht kun je op je eigen niveau aan een gezond, sterk en fit lichaam en geest werken. Klik hier voor meer informatie.

© 2024 WuDae - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring |  Realisatie Welldotcom - Puntgaaf Internetbureau