Reviews

Ik kom hier al jaren om te sporten en voel me hier thuis hier kun je in nederlands en engels spreken.

Superfijne sportschool. Ik train nu meer dan een jaar Wing Chun bij WuDae en had daarvoor geen ervaring met andere martial arts. Je kunt de trainingen heel flexibel inplannen, zowel qua tijdstippen als hoe vaak je wilt trainen. De trainingen zijn afwisselend en je leert ontzettend veel van de trainers, ongeacht je niveau. Je ontmoet veel verschillende mensen en iedereen gaat respectvol met elkaar om. Ik zou zeggen, doe eens een proefles, dan kun je het zelf ervaren!

In eerste instantie kwam ik naar WuDae omdat ik sterker in mijn schoenen wilde staan. Na een jaar voel ik me niet alleen sterker, ik heb ook super veel geleerd en dankzij de fijne sfeer kom ik altijd met plezier naar de lessen! Het is zeker een aanrader!

Ik train hier bijna elke dag; het rooster is flexibel en je kunt meedoen wanneer het je het beste uitkomt. De lessen zijn afwisselend met veel persoonlijke aandacht en tijd voor het leren en begrijpen van de technieken. Naast de Wing Chun lessen kun je zelf kiezen of je mee wil doen aan de les "impact" waar je alles wat je in de lessen leert veilig en gecontroleerd kunt oefenen in een gevechtsituatie. Daarbij is het er ook nog hartstikke gezellig :-)

Wing Chun is een geweldig leuke sport, zowel mentaal ontspannend als een goede workout. Ik train vaker op wisselende dagen en tijdstippen, net hoe het mij uitkomt. Altijd word je goed begeleid, niet alleen door Bas, maar ook door de andere deelnemers. Je leert voortdurend van elkaar en de sfeer is altijd vriendelijk en ontspannen. Ik kan het iedereen aanraden om eens een proefles te nemen!

Een van de beste plekken voor vechtsporten/mindfulness/oefeningen in de stad. Altijd een vriendelijke instructeur ter plaatse die zeer adaptief is in het lesgeven op je eigen niveau. Ik kom hier nu al een tijdje, en hoewel ik niet de beste ben in vechtsporten, geniet ik er nog steeds elke keer van. Voor iedereen die Kung Fu wil trainen of gewoon een leuke tijd wil hebben, is dit de plek om te zijn.

Een van de beste vechtsportscholen die er zijn. Ik beoefen al een aantal jaren vechtsporten voordat ik naar deze school kwam en ik denk niet dat het in het algemeen beter kan. Men kan het schema naar wens aanpassen, aangezien de school meer dan 25 uur les per week aanbiedt. Ook als er een gezondheidsprobleem is, wordt de cursus daar individueel op aangepast. Tot slot, en dat is het allerbelangrijkste, er hangt ook na de vele oefeningen en bukken een prettige euforische sfeer in de school! Ik raad het alle beginners of gevorderden aan, zelfs voor een test!

Ik beoefen Wing Chun bij WuDae nu bijna een jaar en heb het erg naar mijn zin. Vaak heb ik meer tijd nodig om de techniek onder de knie te krijgen en hier wordt dan aandacht aan besteed. Er is altijd ruimte om vragen te stellen en de sfeer is lekker informeel. De lessen duren 1.5u, waardoor je niet het gevoel hebt dat de les voorbij is gevlogen (dat heb ik vaak met lessen die b.v. 1u duren). Hierdoor voel ik me na iedere les voldaan!

Nu ben ik ongeveer drie maanden aan het trainen.De meester en leerlingen zijn erg geduldig en leggen goed uit. Zes dagen per week open, je kunt op elk moment naar de training, super

Ik heb Wing Chun leren kennen dankzij de aanbeveling van een vriend. Ik moest vertrouwen in mezelf krijgen en stress loslaten van een boeiende baan, waarin er een grote onbalans is tussen de mentale uitputting en de ruis van voor een scherm zitten . Zowel zijn filosofie als zijn techniek boeiden ons vanaf het begin. Dat heeft veel te maken met Bas en de diverse groep mensen waaruit WuDae bestaat. Vanaf het eerste moment verwelkomen ze je en geven ze je het gevoel dat je een van hen bent, ze helpen ons zelfs om ons open te stellen en meer Nederlands te oefenen. Als je in het buitenland woont en tijdgebrek hebt, is het niet eenvoudig om een ruimte te vinden waar je voor de lange termijn in past. Nu kunnen we niet meer zonder onze wekelijkse training en ik kan zeggen dat ik meer zelfvertrouwen en lichamelijk welzijn heb gekregen. Hopelijk kunnen we in de toekomst meer dagen per week trainen, blijven groeien en verbeteren.

Ontzettend goede sfeer tijdens de trainingen. De trainers hebben veel passie en geduld en je wordt goed en persoonlijk begeleid om de technieken onder de knie te krijgen. Verder is er een goede balans tussen techniek en conditie. Ik ga altijd weer met een voldaan gevoel naar huis! Bijna elke dag is er de mogelijkheid om te trainen, wat het makkelijk maakt om te combineren met school of werk.

Er heerst een erg gezellige sfeer. Zelf zit ik er op voor zelfverdediging, hierdoor voel ik mij ook een stuk veiliger op straat. Trainers zijn behulpzaam en altijd in voor een grapje. Al met al echt een aanrader!

Super school! Hele fijne sfeer.

Hele fijne plek om te trainen, waarvan de principes ook in het dagelijks leven te gebruiken zijn. Om bijvoorbeeld ontspannen te blijven bijvoorbeeld ook onder werkdruk.

Wel, ik heb training voor 6 monden en ik vind het geweldig. Iedereen is daar super aardig. Ik raad mensen aan om het uit te proberen, ik vind het leuk

Geweldige docenten die weten waar ze het over hebben, praktisch kunnen laten zien en ook de theorie erachter kunnen uitleggen. Je gaat vooruit met een snelheid waarmee je je prettig voelt en je wordt met respect behandeld. Wing Chun is een ongelooflijk complexe kunst van zelfverdediging en dit is een geweldige plek om het te leren. Ook heeft de plaats een geweldige sfeer, toen ik voor mijn proefles kwam, moest ik foto's maken:)

Als je Wing Chun wilt studeren, moet je hier zijn. De school is gunstig gelegen nabij het stadscentrum en gemakkelijk te bereiken met de trein vanaf het centraal station. De faciliteiten zijn ruim, schoon en goed uitgerust. WuDae's Sifu is een geweldige leraar. Hij heeft meer dan 25 jaar ervaring in Wing Chun en andere vechtsporten. Zijn manier van lesgeven is heel duidelijk, gemakkelijk te begrijpen en effectief. Hij is ook erg vriendelijk en makkelijk in de omgang, wat de lessen leuk en motiverend maakt. De lessen zijn uitdagend, maar nooit overweldigend. Hij legt een goed tempo vast waardoor je bij elke sessie iets nieuws leert. Over het algemeen ben ik meer dan tevreden met mijn keuze. Ik raad WuDae ten zeerste aan als je geïnteresseerd bent in het beoefenen van een krijgskunst voor zelfverdediging of gezondheidsdoeleinden. Wing Chun is erg goed geweest voor mijn fysieke en mentale welzijn, en WuDae maakt het heel toegankelijk om te leren.

Welke Hagenees kent WuDae van de buitenkant nou eigenlijk niet?! We zijn er allemaal wel eens langsgereden. En eindelijk heb ik de stap naar binnen gezet. De crisis en lockdown gaven me het inzicht om een zelfverdedigings-/krijgskunst te leren en mezelf te herontdekken. De positieve verhalen en professionele uitstraling bevestigden mijn keus voor WuDae. De welkome ontvangst van Bas, met rust en humor, zorgen voor een sfeer van veiligheid en vertrouwen. Ik voelde me meteen thuis. Bas heeft een mooi team van trainers om zich heen verzameld die samen met hem op een enthousiaste en bevlogen wijze Wing Chun doceren. Dit is een plek waar je wordt uitgedaagd. Heerlijk om hier te zijn. Precies wat ik nodig heb. En perfect dat ik 6 dagen per week op 3 tijdstippen per dag kan binnenlopen om les te krijgen. Alleen maar goede redenen om lekker te gaan trainen bij WuDae.

Fijne Wing Chun School op de rand van het centrum van Den Haag! Mooie school, ruime openingstijden, professionele docenten en een gevarieerd studentenbestand, iedereen is welkom en wordt in zijn of haar waarde gelaten en in zijn of haar kracht gezet!

Wudae in Den Haag is een vriendelijke en multiculturele omgeving om tijdens het sporten nuttige Wing Chun-vaardigheden te leren. Omdat ik niet wist wat ik kon verwachten toen ik ze voor het eerst bezocht, was ik verrast een mix van studenten aan te treffen van bijna elke leeftijd, fysieke conditie en vaardigheid. Nu weet ik dat dit mogelijk is dankzij de briljant ontworpen lessen waarmee iedereen zijn techniek en vaardigheden in zijn eigen tempo kan ontwikkelen. De lessen bestaan uit verschillende onderdelen (techniek, conditie etc.). Ik waardeer het dat ik technieken kan oefenen met leeftijdsgenoten met een vergelijkbaar vaardigheidsniveau, en dat ik ook kan communiceren en oefenen met hoger opgeleide studenten in een gecontroleerde en veilige omgeving. De school bevordert dat studenten elkaar helpen en begeleiden tijdens de opleiding, onder begeleiding van de instructeurs. Ik geniet van de geleidelijke opbouw van techniek en vaardigheden. En ik vind het erg nuttig dat de instructeurs enthousiast zijn en altijd de redenering achter elke trainingsoefening kunnen uitleggen, op een eenvoudige en rationele manier. Ik vind het ook leuk dat de lessen elke week doordeweeks beschikbaar zijn en dat ik zo vaak en wanneer ik maar wil kan deelnemen. Ik zou Wudae zonder aarzeling aanbevelen!

Ik train hier al enkele maanden regelmatig en heb er geen seconde spijt van. Ik heb al verschillende vechtsporten geprobeerd, maar het heeft me nooit opgewonden of volgehouden. Bij WuDae was dat anders: de docenten en andere leden zijn allemaal ontzettend vriendelijk en vooral als beginner word je individueel opgevangen en merk je heel snel je eigen vooruitgang. Sinds ik hier lid ben voel ik me sterker en beter, en ondanks het slechte weer en de kou lukt het me nog steeds om mezelf naar deze sportschool te slepen omdat ik weet dat het de moeite waard zal zijn en vanwege het gevoel dat je krijgt na de training. Geen Nederlands kunnen is ook geen probleem, Engels volstaat om volledig mee te kunnen doen en ook veel niet-Nederlanders doen mee. Wing Chun Kung Fu is een unieke sport en WuDae is een geweldige manier om er meer over te leren.

Ik begon ongeveer vier jaar geleden Wing Chun met WuDae te trainen als onderdeel van het herstel van een blessure die ik had. De training met WuDae heeft me door veel veranderingen en valpartijen in mijn leven heen geholpen en heeft me sterker gemaakt. Dank aan alle docenten en leerlingen.

WuDae is een plek waar met aandacht en openheid veel te leren en fijn te trainen valt. Top trainers! Ik kom er met veel plezier.

Ik train nu meer dan 5 jaar bij WuDae en ik heb het nog steeds net zo naar mijn zin als de dag dat ik begon daar te trainen. Er is een goede balans tussen gezellig en gecontroleerd trainen. De opbouw in de lessen is duidelijk en het is een fijne omgeving om te trainen.

Wudae is een bijzondere plek. Je krijgt veel persoonlijke aandacht, de focus ligt bij de leercurve van ieder individu en wordt dus ook afgestemd op wat jij nodig hebt. Dit leerproces wordt versneld doordat je met verschillende niveaus door elkaar traint. Daar leer je echt super veel van. En de sfeer is super! Ik ben er 2,5 jaar tussenuit geweest en pas weer opnieuw gestart, maar het voelde als thuiskomen.

Ik was na mijn proefles gelijk om. De manier van lesgeven sprak mij erg aan. Je leert samen met anderen maar er wordt zeker ruimte gemaakt voor je persoonlijke groei door de instructeurs. Er is een ontspannen en vriendelijke sfeer waardoor ik me gelijk welkom voelde. Ik kan het op mijn eigen tempo leren en het mooiste is dat er onderling veel respect is voor elkaars individuele processen. Ik begon met 1 keer in de week en nu ga ik inmiddels 3 keer in de week. De lessen bieden genoeg uitdaging en ik leer steeds meer te vertrouwen op mijn eigen kunnen. En dit komt mede door de ontspannende manier waarop de lessen worden gegeven.

Toen ik vroeger vaak voorbij reed, vroeg ik mij altijd af 'wauw hoe zou dat zijn om een Kung Fu vorm te leren!!' Vorig jaar 2020 eindelijk de knoop doorgehakt door een goede vriend die daar toevallig ging trainen. De proefles en aansluitend een les meedoen was intens maar heerlijk. Bas heeft alles zorgvuldig uitgelegd en is een fijn en rustig persoon. Wat mijn positieve gevoel bij elke training nog meer versterkt is de diversiteit in mensen die komen. Het maakt niet uit of je net begint of het al jaren doet, je leert elke keer op een relaxte en speelse manier van elkaar! Mocht je dit lezen en nog twijfelen over een proefles...niet meer twijfelen gewoon zelf ervaren en een proefles boeken! :)

Hele toffe sportschool om goed Wing Chun te leren. Ik ben 4 jaar geleden begonnen hier en verslaafd geraakt aan het trainen van lichaam en geest. Zwaar aan te bevelen om te gaan doen!!!

Nog nooit z'n leuke sportschool meegemaakt. De les heeft een duidelijke opbouw, er is veel persoonlijke begeleiding en de sfeer is ontspannen en informeel waardoor je met al je vragen bij de docenten of andere hogere graders terecht kunt. Ze zijn zeer bekwaam en leggen alles duidelijk en geduldig uit, ook als je het meerdere keren vraagt. Daarnaast leer je elke les wel iets nieuws en wordt er veel aandacht besteed aan je techniek. Ik raad iedereen aan om een proefles te komen nemen!

Het zal niet verrassend zijn, maar door Ip man en Bruce Lee had ik altijd al interesse voor wing chun. Ik heb een aantal vechtsporten geprobeerd, maar niets geeft zo'n voldaan gevoel als Wing chun bij Wu Dae. Je traint je geest en lichaam samen én met behulp van je mede-leerlingen en de trainers, die alles weten van de technieken en filosofie.

Ik kom hier af en toe ook en lessen, leraren en sfeer zijn top!

Ik ben daar bijna 4 jaar geleden begonnen met trainen en het is geweldig! Er hangt een warme en gastvrije sfeer en het personeel bestaat uit de beste mensen die ik ken. Ik doe daar nog steeds wing chun en ik stop niet snel!

Ik ontdekte WuDae bij toeval en was aangenaam verrast door zowel de docenten, het team als de sfeer in de trainingsruimte. Voor mij is deze vechtsportstijl een echte uitdaging. Het hoge niveau van mindfulness verbindt het lichaam opnieuw met de geest en dwingt me om volledig aanwezig te zijn in elke beweging. Vaak, vooral na een dag achter de computer te hebben gezeten, merk ik dat mijn geest verdeeld is in talloze gedachten. WuDae helpt mij op een actieve en gezonde manier te ontspannen en te heroriënteren.

Ik heb hier jarenlang met plezier en resultaat getraind, gevolgd door een zeer lange periode met werken, studeren, bankhangen, kinderen en Netflix... Nu eindelijk weer de draad opgepakt, en de sfeer is nog als vanouds super. Je voelt je meteen geaccepteerd en onderdeel van de groep, die uitermate divers is. Er is veel respect voor elkaar, de docenten zijn erg toegankelijk en professioneel. Zij beheersen het volledige Wing Chun systeem tot in de puntjes en weten dit goed over te brengen. De lessen zijn gestructureerd, divers, conditioneel zeer uitdagend en resultaatgericht. Na iedere les weet en kan ik meer dan bij binnenkomst, mijn zelfverzekerdheid krijgt een boost, voel me goed en dat straal ik uit. Vet!!!

Ik doe al heel lang aan vechtsporten en twee dingen staan voor mij centraal: de juiste stijl en de jusite club. Deze komen voor mij samen bij Wu Dae. Wing Chun is als stijl voor mij perfect omdat ik er niet een super akrobaat voor hoef te zijn en omdat ik weet dat ik het tot mijn oude jaren effectief kan gebruiken. Desondanks blijft mijn basisconditie in orde ookal train ik maar een keer per week en wanneer er tijd voor is, kan ik bij Wu Dae kiezen om verdere uitadingen aangaan om mijn conditie vors te verbeteren. De trainingsprogramma biedt voldoende herhaling met kwaliteits intstructeurs waardoor je een sterke basis creert en echt wat leert, terwijl je elke keer ook nieuwe dingen erbij kan krijgen zodat het nooit saai wordt. Een belangrijk aspect bij een goede club gaat om het samekomen van de maatschappei, en dat kan ik hier ook terugvinden. Het is altijd leuk om naar de training te gaan en elke keer nieuwe en oude gezichten te zien onder een vriendelijk en ontspannen atmosfeer.

Een aantal maanden geleden ben ik gestart met het volgen van Wing Chun lessen bij Wu Dae. De lessen zitten goed in elkaar en worden op elk niveau aangepast zodat iedereen die de les volgt nieuwe dingen kan leren en/of goed kan trainen. Er is veel persoonlijke aandacht waardoor ik elke keer het idee heb dat ik weer wat nieuws geleerd heb of een vaardigheid heb verbeterd. De docenten zijn allemaal aardig, benaderbaar en geven goede aanwijzingen. Het rooster biedt de mogelijkheid om op verschillende tijdstippen te trainen, waardoor je kan trainen wanneer het jou het beste uitkomst. Verder hangt er een goede en gezellige sfeer waar altijd ruimte is voor een praatje!

Erg blij dat ik een paar weken geleden met Wing Chun ben begonnen. De docenten zijn vriendelijk en attent, streng zonder streng te zijn. Een deel van de cursus is gewijd aan oefeningen tussen studenten van verschillende niveaus, wat een echte plus is voor vooruitgang. Na 1u30 les voel ik me uitgeput, maar versterkt. Daarnaast is de sfeer geweldig, en ontmoet je toffe mensen! Ik raad het meer dan ten zeerste aan :)

Ik train nu iets meer dan 3 maanden in deze sportschool. Ik vond een vertrouwde en aangename omgeving. De meesters zijn zeer serieus en professioneel. Mijn leven is ten goede veranderd sinds ik wudae wing chun beoefen. Ik nodig je uit om een proefles te volgen, want het zal je leven echt veranderen.

Er wordt bij WuDae met ontzettend veel zorg, passie en aandacht lesgegeven, een echte aanrader voor vechtkunst liefhebbers! Heb hier vrienden voor’t leven ontmoet!

Ik beoefen al twee maanden wing chun kung fu hier in Wu Dae, en ik ben meer dan tevreden. De lessen zijn vrij kleinschalig, wat mij een heel prettig gevoel geeft en mijn gevoel van eigenwaarde een boost geeft. Niet alleen weten de coaches echt wat ze doen en tellen, ze volgen ook ieders behoefte en ontwikkeling op. Daarnaast is het schema erg overzichtelijk, want je kunt trainen van maandag tot en met zaterdag, in de ochtenden en middagen. Al snel werd Wu Dae een tweede thuis!

Geweldige school & leraar! Aanrader!

Na lange tijd zonder sport te hebben geleefd pakte ik enkele maanden geleden Wing Chun bij Wu Dae op. Ik kom daar in de regel nu eens per week. Dit is voor mij al een hele stap vooruit en ik merk het in mijn conditie. Er lopen genoeg docenten rond voor passende begeleiding in mijn eigen tempo. Door de platte structuur zijn er ook genoeg mede-deelnemers met een hogere graad die me kunnen bijstaan als ik bijvoorbeeld een vorm (bewegingsoefening) vergeten ben. Elke les heeft dezelfde opbouw, dit geeft een fijne houvast. Er wordt serieus les gegeven, gecombineerd met precies het juiste beetje humor. Ik begon na twee lessen al een flinke verbetering te merken in mijn uithoudingsvermogen en kracht. Inmiddels merk ik dat ik ook meer zeker ben geworden over mijn kunnen omdat ik beter bewust ben van wat ik met mijn lijf kan (en wat ik nog niet kan). Hiermee loop ik bijvoorbeeld rustiger over straat en zit ik zelfs rustiger in de auto tussen het stadsverkeer. Gezien de ongelukkige fysieke confrontatie die ik ooit op straat had, is dat een welkome verandering in mijn leven. Ik nodig ieder die dit leest van harte uit om eens een (gratis!) proefles te komen nemen! Graag tot binnenkort :)

Bas(hoofddocent) is een super fijne man die kenmerkend is voor hoe er wordt getraind. Namelijk met respect, gelijkwaardigheid, plezier en kundigheid. Voor mij een plek waar ik me direct thuis voelde. Ook heel fijn dat hij met je meedenkt als je beperkingen hebt, zowel fysiek/mentaal/religieus o.i.d. Bij wudae kan is er voor iedereen wel plek!

Ik vond Wudae Den Haag terwijl ik op zoek was naar een sport die me zou kunnen helpen mijn fysieke kracht weer op te bouwen (na een lange tijd niet te hebben gesport) en mijn zelfvertrouwen op te bouwen. Het is nu meer dan 2 jaar geleden en ik ben nog steeds erg blij met mijn keuze! De docenten staan altijd open voor vragen en zijn geduldig en met respect voor eventuele fysieke beperkingen. Bonus, het is een multiculturele omgeving met zeer vriendelijke mensen die altijd bereid zijn om in te grijpen en te helpen als je vastzit.

Na de proefles was het duidelijk: hier wil ik trainen! Op een heel prettige manier samen leren en elkaar beter maken. Goede sfeer en heel inclusief.

Een veilige leeromgeving voor Wing Chun waar je je thuis voelt en een goede begeleiding krijgt.

Geweldige mix van oude mythen en methodologieën die op een moderne en praktische nuchtere manier worden onderwezen. Veel ruimte voor persoonlijke aandacht en grappen na de lessen. Schone en opgeruimde plek om te trainen.

Zeer goede lessen en hele vriendelijke trainers, heel leuk!

Ik ben erg geheimzinnig met Wing Chun-lessen. Goede leraren leren verschillende technieken, en ik echter ook :)) Ik herinner me de Nederlandse gastheer niet, ik vond snel een goede vriend.

Zeer prettige ruimte, geen gymzaal, maar een ruimte volledig ingericht voor deze sport. Het is ook heel fijn dat je elke dag terecht kan. De leraren zijn top. Wing Chun is heel technisch en het wordt allemaal stap voor stap uitgelegd. Doordat je zowel met je eigen niveau en als met hogere niveaus traint blijf je uitgedaagd. Bij fysieke beperkingen zijn ze in staat om het lesprogramma aan te passen naar jouw mogelijkheden.

Als iemand die al 5+ jaar bij Wu Dae Wing Chun doet, kan ik je zeggen dat de opbouw van de lessen goed is ingedeeld, er een leuke sfeer hangt en dat bij elke oefening je duidelijk krijgt uitgelegd wat de oefening inhoudt en hoe uitgevoerd moet worden.

Een hele fijne plek om te trainen! De leraar geeft goed les waarbij er veel aandacht is ieders eigen proces en voortgang. Ook hangt er een hele leuke en gemoedelijke sfeer. Ik kom hier graag!

Super! Ik ga nu al een tijdje en blijft leuk. Goede workout, fijne mensen (jong, oud, alle genders, multi cultureel) en de beste instructies! Een aanrader als je functioneel wil bewegen

Je bent nooit te oud om aan Wing Chun te beginnen. Zelf startte ik ruim 3 jaar geleden op 63 jarige leeftijd. Wat mij direct opviel was de ontspannen sfeer, de multiculturele samenstelling en uiteenlopende fysieke bouw van de aanwezigen. ook de duidelijke opbouw van de lessen. Wat ik ook heel erg prettig vind is dat je kan trainen wanneer het je uitkomt, omdat er 5 x per week 's-avonds les wordt gegeven. Geen aparte jeugd-, beginners- of gevorderden training zoals bij vele sportscholen, maar hier helpt iedereen elkaar. Wu Dae is aan te bevelen voor een ieder die op zoek is naar zelfverdedigingslessen in een veilige omgeving ongeacht je leeftijd en fysieke gesteldheid.

Eigenlijk heel mijn leven qua sport niet hetgeen kunnen vinden wat mijn interesse vast kon houden. In Wing Chun maar vooral bij Wu Dae heb ik dit wel gevonden. Voor mij een perfecte balans tussen gezelligheid maar ook serieus bezig zijn met het geestelijke en fysieke. Voor iedereen te beoefenen! Persoonlijk denk ik dat iedereen iets uit Wing Chun zou kunnen halen ...mij heeft het vooral geholpen bij het herstel van een Burnout.

Als liefhebber van Martial Arts heb ik jarenlang bij verschillende clubs getraind. Bij Wu Dae kan ik zeggen dat ik me thuis voel. De sfeer is erg goed. Je traint Wing Chun op eigen tempo en wordt goed begeleid door de instructeurs. Een aanrader!

Een positief atmosfeer met onderling respect, expert wing-chun kennis onder de teacher's, non-stop training programma, en uitdaging voor alle niveaus! Goedwerk Bas, fijn om te kunnen trainen bij WuDae!

Goede opbouw van de lessen. Altijd extra aandacht als dat nodig is. Locatie centraal in Den Haag en bijna elke dag geopend. Leuk!

Ik train al een paar jaar bij Wudae. Ondanks mijn visuele beperking kan ik goed mee doen met de lessen. Dit door de goede begeleiding en de nodige aanpassingen tijdens het trainen. Verder is de sfeer prettig en gaat iedereen met respect om met elkaar.

Bij Wu Dae zijn er aardige trainers, is iedereen behulpzaam en worden de technieken goed uitlegd. Ik raad daarom iedereen die tot rust wil komen en tegelijker tijd iets nieuws wilt leren, Wing Chun bij Wu Dae aan! :)

Train hier al jaren met veel plezier

Bass vindt voor iedereen een individuele benadering! Hierdoor kan iedereen het maximale eruit halen, ook als hij in een groep studeert. Ik heb verschillende scholen Wing Chun geprobeerd - deze is de beste!

Hele positieve sfeer, vrolijke medeleerlingen en zeer ervaren instructeurs die aansluiten op jouw niveau groei je snel in de sport en ontwikkel je meer zelfvertrouwen. Hierdoor kom ik steeds met veel plezier hiernaartoe! En door de uitgebreide openingstijden is het goed mogelijk om het te combineren met opgroeiende kinderen en een fulltime job.

Sinds de dag dat ik hier begon, heb ik alleen maar prachtige momenten gehad. De sfeer, de mensen en de sport zijn hier geweldig. Ik voel me hier erg op mijn gemak en ik raad het iedereen aan die nog twijfelt om te beginnen. Ook al hebben ze verschillende afkomsten en culturen, iedereen kan elkaar heel goed begrijpen en met elkaar communiceren. Ik kijk uit naar de dag dat ik afstudeer :)

    © 2024 WuDae - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring |  Realisatie Welldotcom - Puntgaaf Internetbureau