Zelfverdediging leren met Wing Chun

Waar is Wing Chun goed voor?

Wing Chun is een Chinese vechtkunst voor zelfverdediging die je onder meer helpt om jouw zelfvertrouwen te verbeteren. Tijdens de lessen werk je aan lichaamscontrole, conditie en concentratie, worden je reflexen versterkt en ontwikkel je een betere balans tussen lichaam en geest. Hoe vaker je traint, hoe gemakkelijker je uiteraard de unieke bewegingen leert beheersen, maar waarom zou je dit doen? Waar is Wing Chun goed voor en hoe kan het jou helpen?

Leer jezelf verdedigen

Met Wing Chun Kung Fu oefen je in zelfverdediging. De wetenschap dat jij jezelf en indien nodig anderen altijd kunt verdedigen, levert naast fysieke kracht ook een steviger zelfbeeld op. Iedereen gaat ten slotte graag met zelfvertrouwen door het leven, in welke situatie je ook beland. Ook zul je merken dat jouw focus gaandeweg verandert. Zowel in persoonlijke situaties als in je werk leer jij je gemakkelijker te concentreren op datgene waar je mee bezig bent.

Betere balans tussen lichaam en geest

Een veelbesproken onderwerp dat samenvalt met concentratie en focus is het ontwikkelen van een goede balans tussen lichaam en geest. Zeker in een tijd waarin alles snel verandert en beweegt, proberen veel mensen een schema samen te stellen waarin zij oefenen met mindfulness én werken aan hun lichamelijke gezondheid. Vaak gebeurt dit met een combinatie van verschillende sporten en activiteiten. Door wekelijks deel te nemen aan Wing Chun lessen train jij beiden.

Je lichaam en geest worden tijdens de trainingen uitgedaagd om een nieuwe en betere balans teweeg te brengen. Het feit dat je werkt aan je zelfverdediging en dat je regelmatig in beweging bent, zorgt er daarnaast voor dat je in toenemende mate gelukshormonen aanmaakt. Zo word je mentaal weerbaarder, fysiek sterker en treed je het leven telkens weer met nieuwe energie tegemoet.

Of je nu op zoek bent naar een leuke hobby of een sportieve uitdaging, bij WuDae krijg je de ruimte en begeleiding om jezelf volledig te ontwikkelen!

Benieuwd? Schrijf je dan nu in voor een gratis proefles!

Zo ontdek je wat WuDae en Wing Chun voor jou kunnen betekenen. We verwelkomen je in onze school, leggen je de grondbeginselen uit van Wing Chun Kung Fu en gaan direct aan de slag.

Lees hier wat je tijdens de proefles kunt verwachten, geef je direct op of bel 070 3884820 voor meer informatie. We nemen graag de tijd om al jouw vragen te beantwoorden.

zelfverdediging leren
WuDae Den Haag
© 2024 WuDae - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring |  Realisatie Welldotcom - Puntgaaf Internetbureau