Wat is de goedkoopste sportschool?

De goedkoopste sportschool

Iedere locatie en sportschool biedt andere abonnementen aan. Van de goedkopere startersabonnementen tot een uitgebreid lidmaatschap voor ervaren sporters. Ook bij WuDae is het lidmaatschap beschikbaar in verschillende prijscategorieën. Als je op zoek bent naar de goedkoopste sportschool gaat het er vooral om dat je weet wat je wensen precies zijn. Wil jij lekker fitnessen of trainen zonder persoonlijke begeleiding of ben je juist op zoek naar het optimaliseren van jouw vaardigheden met tips van een ervaren leraar?

Het lidmaatschap dat bij jou past

WuDae is wellicht niet de goedkoopste sportschool van Den Haag. Wel bieden wij passende abonnementen bij jouw budget. We kijken naar jouw wensen en helpen je om fitter te worden. Hierbij word je niet zomaar aan je lot overgelaten tijdens de trainingen. Ervaren leraren ondersteunen je bij het leren van Wing Chun Kung Fu tijdens een, voor jou waarschijnlijk nieuw, fitnesprogramma en Wing Chun-programma. Deze bewezen trainingsmethode helpt je om je zelfvertrouwen, concentratie én conditie te verbeteren.

Unieke manier van trainen

Of je nu op zoek bent naar een leuke hobby of juist een sportieve uitdaging, met Wing Chun Kung Fu vind jij wat je zoekt!

WuDae biedt je unieke trainingen om zowel fysiek als mentaal fitter te worden. Uiteraard neem je deel aan de Wing Chun trainingen waar wij om bekend staan. Wil je jouw training echter nog een stapje verder brengen? Dan kan dat ook! Denk bijvoorbeeld aan onze Kettlebell training voor extra core stabiliteit, flexibiliteit en kracht, of neem deel aan een van onze hardlooptrainingen. Midden in de bossen van een prachtig duingebied verbeteren we met elkaar onze conditie.

Door het lidmaatschap te kiezen dat bij jou past, geef jij jouw eigen trainingsschema vorm. Bekijk ons lesrooster om te zien wat er nog meer mogelijk is of neem contact met ons op.

Schrijf je in voor een gratis proefles!


Schrijf je direct in voor een gratis proefles Wing Chun Kung Fu en ervaar wat een lidmaatschap bij WuDae voor jou kan betekenen. We leiden je rond in de school en laten je zien wat onze trainingen je te bieden hebben.

Tijdens iedere les train je met respect voor elkaar en op je eigen niveau. Je ontwikkelt jezelf, wordt fysiek en mentaal sterker en je bent steeds beter in staat om jezelf en anderen in iedere situatie te kunnen verdedigen.

Kom langs om kennis te maken of stuur jouw gegevens door aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. zodat wij contact met jou kunnen opnemen. We vertellen je graag meer over de voordelen van Wing Chun Kung Fu en nemen de tijd om eventuele vragen te beantwoorden.

Wat is de goedkoopste sportschool?
WuDae Den Haag
© 2023 WuDae - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring |  Realisatie Welldotcom - Puntgaaf Internetbureau