Kom in je kracht en word

mentaal en fysiek sterker

The Hague Wing Chun Kung Fu training room

Kom in je kracht en word mentaal en fysiek sterker

Kom in je kracht en word mentaal en fysiek sterker

Ontdek nu ook deze unieke vechtkunst die simpel en effectief is

Professionele trainingen met een persoonlijke benadering

WuDae is in Den Haag jouw sportschool om Wing Chun te leren. Een eeuwenoude vechtkunst die je mentaal én fysiek sterker maakt.

Gedreven door onze passie voor Wing Chun, zijn we al ruim 20 jaar actief in het verzorgen van professionele trainingen voor volwassenen. Daar zijn we goed in en krijgen we energie van. Onze Wing Chun lessen zijn toegankelijk en uitdagend voor iedereen, ongeacht of je wel of geen ervaring hebt.

Kennismaken op een laagdrempelige manier? Schrijf je dan nu in voor een gratis proefles Wing Chun.

Velen zijn je al voorgegaan!

Mentaal en fysiek sterker worden

Wil jij ook ervaren hoe het is om mentaal en fysiek sterker te worden door in je kracht te komen met Wing Chun? Of herken jij je heel goed in één van de onderstaande dilemma's?

 • Stress: Je vindt het moeilijk om met stress om te gaan en vaste patronen te doorbreken.
 • Controle: Je vindt het lastig om controle te krijgen of meer zelfvertrouwen en eigenwaarde te creëren. Je wilt dit wel veranderen, maar je weet niet hoe je deze vaardigheden eigen kunt maken.
 • Vechtkunst: Je zou graag een vechtkunst willen beheersen, maar de stap om te beginnen is te groot. Omdat je geen toegankelijke sportschool in de buurt kunt vinden, of omdat je denkt dat het leren van deze vechtkunst fysiek te zwaar of te moeilijk voor je zal zijn.

Herkenbaar? Zet dan nu de eerste stap om beter, sterker en fitter te worden. Vraag vandaag nog een gratis proefles Wing Chun aan bij sportschool WuDae in Den Haag.

De proefles is gratis en vrijblijvend.

Train in een positieve en vriendelijke sfeer met persoonlijke begeleiding

“Toen ik begon had ik nog geen idee hoezeer Wing Chun me zou helpen bij het opbouwen van mijn innerlijke veerkracht. Ik kijk elke week uit naar de lessen en vind het ideaal dat deze flexibel gevolgd kunnen worden, zodat ik ze makkelijk kan combineren met mijn internationale werk.” Stefanie Stubbé

Geboortejaar: 1991 | Beroep: Water Ingenieur & Econoom | Woonplaats: Den Haag

Ontdek de kunst van Wing Chun

Wing Chun is ongeveer 300 jaar geleden in China ontwikkeld en vooral bekend geworden door Ip Man. Hij bracht Wing Chun van het “gesloten” China naar Hong Kong. Eén van de studenten van Ip Man was de legendarische Bruce Lee.

Wing Chun is een vechtkunst voor zelfverdediging waarbij je jouw lichaam traint om logisch en slim te reageren, het is effectief en efficiënt. De zelfverdediging is simpel, direct en staat bekend om het slim omgaan met kracht.

Bij sportschool WuDae leer je in het begin vooral de basisconcepten van Wing Chun, die bewezen effectief zijn. Maar bij WuDae leer je ook dat Wing Chun meer is dan alleen een effectieve zelfverdediging. Je ontwikkelt bijvoorbeeld meer lichaamsbewustzijn, een betere conditie en mentale & fysieke kracht. En je leert over een andere ademhaling, filosofieën en principes.

Ip Man & Bruce Lee

WuDae Den Haag

Wij bieden een gratis proefles aan voor iedereen die wil kennismaken met Wing Chun.

Start Wing Chun hier en voel je meteen thuis.

Verminder stress, verbeter je concentratie en krijg positieve energie

Over WuDae

WuDae in Den Haag specialiseert zich al ruim twee decennia lang in het professioneel onderwijzen in Wing Chun. Ons gepassioneerde team bestaat uit deskundige trainers met veel ervaring en een betrokken groep leden. Onze trainers zijn professioneel met altijd een persoonlijke benadering in het lesgeven.

Bij WuDae train je onder professionele begeleiding wanneer jij dat wilt. Omdat je misschien niet altijd op vaste tijden kunt trainen, is onze sportschool in Den Haag zes dagen per week geopend. Daarbij kun je ook naar wens afwisselen tussen lessen in de ochtend, avond en weekend!

Wil je fitter worden en je beter voelen? Wil je in je kracht komen en mentaal sterker worden? Zoek je een nieuwe hobby of een sportieve uitdaging? Ervaar dan vandaag nog de voordelen van deze eeuwenoude vechtkunst bij sportschool WuDae in Den Haag.

Schrijf je nu in voor een gratis proefles

Het volgen van de gratis proefles is uiteraard zonder verplichtingen.

Beter, sterker en fitter: de voordelen van WuDae

 • Traditie: Een vechtkunst vanuit de traditie van bekende meesters zoals Ip Man en Bruce Lee
 • Ervaring: WuDae heeft ruim 20 jaar ervaring in professionele Wing Chun trainingen in Den Haag
 • Expertise: Deskundige trainers en een betrokken groep leden
 • Aandacht: Groepslessen met individuele begeleiding en persoonlijke aandacht
 • Flexibiliteit: Train wanneer het jou uitkomt, we zijn 6 dagen per week geopend
 • Ontwikkeling: Trainingen die ontwikkeld zijn voor het creëren van meer lichaamsbewustzijn, een betere conditie en mentale & fysieke kracht

Begin vandaag nog met de eerste stap.

Word zelfverzekerd en verbeter je lichaamscoördinatie

“Wat mij aantrekt in de Wing Chun trainingen van WuDae is dat er bij de oefeningen veel aandacht wordt besteed aan de details. In mijn werk bewaak ik juist de grote lijnen. Iedere leerling ontwikkelt zich op een eigen unieke manier. We maken elkaar hierdoor elke training een beetje beter.” Kishen Datadin

Geboortejaar: 1980 | Beroep: Projectmanager | Woonplaats: Den Haag

Je bent klaar voor de volgende stap

Klaar voor het beoefenen van een nieuwe sport? Het beheersen van een vechtkunst of zelfverdediging? Kortom, ben jij klaar voor het ontdekken en verder blijven ontwikkelen van jezelf?

Wing Chun is méér dan het laat zien en bij WuDae vind je meer dan je verwacht. Kom Wing Chun trainen bij WuDae en ga die uitdaging aan!

De eerste stap om te ontdekken wat onze premium sportschool voor jou kan betekenen.

Train in groepsverband met wederzijds respect en individuele begeleiding van deskundige leraren

Vandaag nog starten met het versterken van je:

Fysieke en Mentale Kracht
Conditie
Zelfverdediging
Concentratie en Focus
Zelfvertrouwen
Energie

Onbeperkt

Wil je zelf beslissen hoeveel en wanneer je onze lessen volgt, dan kies je voor onbeperkt. Zo haal je het meeste uit het lesrooster.

99,- per maand

1x per week

Wel zin, maar minder tijd? Ga dan voor één les per week en bepaal zelf wanneer jij je wekelijkse les volgt.

69,- per maand

We hebben geen complexe opties maar wel twee glasheldere formules. Ons lidmaatschap is flexibel en maandelijks opzegbaar, daar hoef je je dus geen zorgen over te maken.

Je kunt je lidmaatschap zo vaak wijzigen als jij wilt.

Bij WuDae train je in onze eigen sportschool in Den Haag. Deze ruimte is met zorg ontworpen in een authentieke Oosterse stijl en is volledig toegewijd op het beoefenen van Wing Chun. Onze sportschool bevindt zich op een toplocatie. Deze is makkelijk bereikbaar en centraal gelegen in Den Haag. Je traint in kleine groepen onder individuele begeleiding en mét persoonlijke aandacht. Onze professionele instructeurs bieden een ervaring die vergelijkbaar is met die van een personal trainer.


Ook lid worden? Profiteer dan van de talloze extra voordelen

 • Gratis WuDae t-shirt voor nieuwe leden
 • Meerdere gratis lessen als onderdeel van je lidmaatschap, zoals kettlebell, hardlooptraining en Impact
 • Gemiste lessen inhalen op een voor jou geschikt moment
 • Flexibel en maandelijks opzegbaar lidmaatschap
 • Gratis koffie en thee voor en na een training
 • Vrije leskeuze zowel in de ochtend, avond als in het weekend. Met meer dan 25 lessen verspreid over 6 dagen per week

“Het flexibele lesrooster combineert perfect met mijn onregelmatige diensten. Er is veel persoonlijke aandacht tijdens de les en de sfeer is heel gemoedelijk en veilig. Ik merk dat ik rustiger ben in mijn hoofd en lichaam door de trainingen. Ik ben heel blij dat ik bij WuDae terecht gekomen ben.” Desi Tamboer

Geboortejaar: 1986 | Beroep: Anesthesiemedewerker | Woonplaats: Den Haag

Veelgestelde vragen over WuDae

We begrijpen heel goed dat je al vragen kan hebben voordat je aan een proefles bij ons deelneemt. Daarom hebben we hieronder alvast de antwoorden op veelgestelde vragen voor je verzameld.

Wordt er alleen in het Nederlands of ook in het Engels lesgegeven?

Alle lessen worden tweetalig gegeven, in het Nederlands en Engels.

Voor welke leeftijd zijn de lessen geschikt?

Onze lessen zijn voor volwassenen en de minimumleeftijd is 15 jaar. De gemiddelde leeftijd in onze lessen ligt rond de 30 jaar. Bij ons geldt: je bent nooit te oud om te starten. We verwelkomen ook zeker leden die op latere leeftijd, soms ouder dan 70 jaar, bij ons zijn begonnen.

Moet ik me aanmelden voor een les?

Je hoeft je nooit aan te melden voor een les. We geven meer dan 20 lessen per week en je bent altijd welkom.

Kan ik deelnemen aan elke les: ochtend, avond & het weekend?

We zijn zes dagen per week geopend. Je bent welkom om lessen bij te wonen op de tijdstippen die het beste bij jou passen. Je kunt naar wens afwisselen tussen lessen in de ochtend, avond en weekend. Dankzij onze persoonlijke benadering kan jij je op je eigen niveau ontwikkelen.

Zijn er verschillende lesprogramma’s en niveau’s in de lessen?

We hebben verschillende lesprogramma’s van beginner tot gevorderd. De lesprogramma’s zorgen ervoor dat jij je kan concentreren op jouw eigen niveau en wij je intensief kunnen begeleiden in jouw ontwikkeling. Dankzij onze individuele begeleiding kunnen alle verschillende niveau’s in dezelfde les trainen.

Moet ik fit zijn om aan de lessen deel te nemen?

Je hoeft niet fit te zijn, maar de meeste van onze leden merken echter een aanzienlijke verbetering in hun conditie naarmate ze meer trainen.

Moet ik sterk, lenig of snel zijn?

Je hoeft niet in topvorm te zijn om aan onze lessen deel te nemen, maar je kan het er wel door worden. En het voordeel van onze lesprogramma’s en onze persoonlijke benadering van lesgeven is dat je je mentaal en fysiek kunt ontwikkelen, hoe sterk, lenig of snel je ook bent.

Zijn de lessen fysiek zwaar?

Of je nu een slechte conditie hebt of in topvorm bent, dankzij onze persoonlijke benadering kun je trainen op je eigen niveau. Als het nodig is passen we de oefening voor je aan en als je wilt, is er genoeg ruimte om de les fysiek meer uitdagend voor jezelf te maken.

Moet ik sparren en/of is er een agressieve sfeer?

Een agressieve sfeer hoort niet thuis in onze school. We trainen met veel respect voor elkaar in een positieve sfeer en als je wilt is er voldoende ruimte om jezelf uit te dagen waarin altijd je eigen grenzen gerespecteerd zullen worden. In de reguliere lessen wordt er niet gespard. Je kan voor sparren kiezen door deel te nemen aan de gratis Impact lessen.

Welke verschillende lidmaatschappen zijn er?

We geven je de mogelijkheid om zo flexibel mogelijk te trainen door twee verschillende lidmaatschappen aan te bieden. Het lidmaatschap voor onbeperkt trainen is 99,- per maand en voor 1x per week 69,- per maand.

Kan ik mijn lidmaatschap aanpassen?

Je kan je lidmaatschap altijd aanpassen; van 1x per week naar onbeperkt en van onbeperkt naar 1x per week.

Zijn er inschrijfkosten en/of administratiekosten?

Er zijn geen inschrijfkosten en/of administratiekosten.

Is het lidmaatschap maandelijks opzegbaar?

Het lidmaatschap is altijd maandelijks opzegbaar met een opzegtermijn van één kalendermaand.

Hoe kom ik meer te weten over WuDae en de manier van lesgeven?

Kom langs op onze school voor een gratis en vrijblijvende proefles. Tijdens en na de les is er alle tijd voor vragen. We vertellen je natuurlijk graag meer en nemen graag de tijd om al jouw vragen te beantwoorden.

Is de gratis proefles vrijblijvend?

Het volgen van een proefles is vrijblijvend en uiteraard zonder verplichtingen. Ben je echter na de proefles enthousiast geworden en wil je lid worden? Dan kun je je direct inschrijven. Ieder nieuw lid ontvangt een gratis WuDae t-shirt.

Ervaar ook de vele voordelen!

Je vindt ons hier

Onze school is makkelijk bereikbaar en gunstig gelegen centraal in Den Haag aan de Loosduinsekade 12,
vlakbij het Westeinde Ziekenhuis.

Maak kennis met Wing Chun

We vinden het belangrijk om iedereen van de best mogelijke ervaring te kunnen voorzien. Daarom hebben we wekelijks een beperkt aantal plekken beschikbaar voor de proefles. Waarom wachten?

Inschrijfformulier

Vraag hier nu je gratis proefles aan en reserveer jouw plek!

Na het verzenden van je aanvraag nemen we zo snel mogelijk contact met je op om jouw proefles in te plannen!

© 2024 WuDae - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring |  Realisatie Welldotcom - Puntgaaf Internetbureau