WuDae

WuDae

Jouw go-to sportschool voor
Wing Chun in Den Haag

Jouw go-to sportschool voor
Wing Chun in Den Haag

20+
150+
6+
20+
150+
6+

WuDae

Jouw go-to sportschool voor
Wing Chun in Den Haag

20+
150+
6+

Word mentaal en fysiek sterker

Bij WuDae geloven we dat Wing Chun meer is dan alleen een effectieve vechtkunst. Het is ook een pad naar persoonlijke groei en de ontwikkeling van jouw mentale en fysieke kracht. Al meer dan 20 jaar trainen we vanuit onze sportschool in Den Haag mensen, net zoals jij, om hun ware potentie te ontdekken door middel van de tijdloze lessen van Wing Chun.

Ons ervaren team van trainers staat klaar om je te helpen bij het bereiken van jouw doelen. Wij zijn trots op onze persoonlijke en veilige benadering van lesgeven. Of je nu een beginner of een doorgewinterde atleet bent, onze lessen zijn ontwikkeld om jouw vaardigheden op elk niveau te verbeteren.

Leer effectieve zelfverdediging in onze premium sportschool.

Boost je cardio, kracht en flexibiliteit voor totale controle.

Versterk je mentale en fysieke kracht voor veerkracht.

Verbeter je lichaamsbewustzijn en focus voor optimale balans.

  Vechtkunst

  Leer effectieve zelfverdediging in onze premium sportschool.

  Fitness

  Boost je cardio, kracht en flexibiliteit voor totale controle.

  Kracht

  Versterk je mentale en fysieke kracht voor veerkracht.

  Harmonie

  Verbeter je lichaamsbewustzijn en focus voor optimale balans.

  Onze sportschool is zes dagen per week geopend, dus is er altijd wel een les die perfect past in jouw schema. Onze lestijden zijn flexibel; we bieden ochtend-, avond- en weekendlessen. Op deze manier kun je jouw training afstemmen op jouw levensstijl. Sluit je vandaag nog bij ons aan en word fitter, sterker en beter dan ooit. Wil je de vrijblijvende kennismaking? Meld je dan gerust aan voor een gratis proefles.

  Velen zijn je al voorgegaan!

  Kom in je kracht door Wing Chun

  Wing Chun, met een oorsprong die meer dan 300 jaar teruggaat, kreeg wereldwijde erkenning dankzij grootmeester Ip Man. Eén van zijn legendarische leerlingen was de wereldberoemde Bruce Lee.

  Wing Chun is een praktische zelfverdediging, waarbij je traint om je lichaam logisch en efficiënt te laten reageren. Het staat bekend om zijn eenvoud, directheid en het slim gebruik maken van kracht. Bij WuDae beginnen we met het aanleren van de fundamentele concepten van Wing Chun, die bewezen effectief zijn.

  Maar wij gaan verder dan dat. In onze visie is Wing Chun meer dan alleen zelfverdediging; het is een manier om het bewustzijn van je lichaam te vergroten en een verbetering van je mentale en fysieke kracht. In onze lessen verkennen we daarom ook diverse filosofieën en principes die je inzicht in deze eeuwenoude vechtkunst verrijken.

  Ip Man & Bruce Lee

  Ontdek deze unieke krijgskunst die eenvoudig en effectief is

  Beter, sterker en fitter: de voordelen van WuDae

  • Ervaring: Onze instructeurs brengen meer dan twintig jaar professionele Wing Chun trainingservaring met zich mee, waardoor je altijd verzekerd bent van de hoogste kwaliteit
  • Toegankelijk: Of je nu een beginner of een doorgewinterde atleet bent, onze lessen zijn ontworpen voor elk vaardigheidsniveau
  • Gemeenschap: Maak deel uit van onze bloeiende sportschool, waar respect centraal staat en waar je interessante mensen ontmoet in een motiverende omgeving
  • Aandacht: De groepslessen zijn met individuele begeleiding en persoonlijke aandacht
  • Flexibiliteit: Train wanneer het jou uitkomt: we zijn 6 dagen per week open en bieden lessen in de ochtend, avond en in het weekend
  • Ontwikkeling: Onze trainingen zijn ontwikkeld om je lichaamsbewustzijn te vergroten, je conditie te verbeteren en je mentale en fysieke kracht te versterken

  Ervaar de vele voordelen!

  Vandaag nog starten met het versterken van jouw:

  Fysieke en Mentale Kracht

  Conditie
  Cardio
  
Zelfverdediging

  Concentratie en Focus

  Zelfvertrouwen

  Energie

  Een lidmaatschap dat bij je past. Kies wat voor jou het beste werkt!

  Bij WuDae geloven we in eenvoud en flexibiliteit, ook als het gaat om onze lidmaatschappen. Wij bieden drie glasheldere formules aan, passend bij jouw voorkeuren en planning.

  Gratis Proefles

  Voor iedereen die kennis wil maken met Wing Chun. De gratis proefles bestaat uit een introductieles en één reguliere les naar keuze.

  Vijbljivend en Gratis

  Onbeperkt

  Wil je zo vaak trainen als je wilt en wanneer het jou uitkomt? Kies dan voor onbeperkt. Zo haal je het meeste uit ons lesrooster.

  99.- per maand

  1x per week

  Heb je interesse maar minder tijd? Kies dan één les per week en bepaal zelf wanneer deze in jouw rooster past.

  69.- per maand

  Onze lidmaatschappen zijn samengesteld om zo eenvoudig en toegankelijk mogelijk te zijn. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je onze lessen bezoekt. Bovendien is ons lidmaatschap flexibel en maandelijks opzegbaar, zodat je altijd de vrijheid hebt om jouw lidmaatschap indien nodig aan te passen. Sluit je vandaag nog aan bij WuDae en ontdek het lidmaatschap dat perfect aansluit bij jouw doelen en levensstijl. We staan klaar om je bij elke stap te ondersteunen.

  De eerste stap is om te ontdekken wat onze premium Wing Chun sportschool voor jou kan betekenen.

  Bij WuDae train je in onze eigen sfeervolle sportschool in Den Haag. Deze ruimte is met zorg ontworpen in een authentieke Oosterse stijl en is volledig toegewijd aan het beoefenen van Wing Chun. Onze sportschool bevindt zich op een centraal gelegen en makkelijk bereikbare toplocatie in Den Haag. Je traint in kleine groepen onder individuele begeleiding en met persoonlijke aandacht. Onze professionele instructeurs zorgen voor een trainingservaring die te vergelijken is met een personal trainer, gericht op jouw ontwikkeling en groei in Wing Chun.

  Profiteer van de talloze extra voordelen van ons lidmaatschap

  Word lid bij WuDae en geniet van vele extra voordelen die de algehele ervaring nog exclusiever maken.

  • Gratis WuDae t-shirt: Als welkomstgeschenk ontvangen nieuwe leden een gratis WuDae t-shirt
  • Gratis lessen: Met jouw lidmaatschap krijg je toegang tot diverse gratis lessen, zoals kettlebell-training, hardloopsessies en impacttrainingen, die zorgen voor nog meer afwisseling in je trainingsroutine
  • Inhaal mogelijkheid: Het leven kan soms druk zijn, maar dankzij de flexibiliteit van ons lesrooster kun je gemiste lessen inhalen wanneer het jou uitkomt
  • Flexibel lidmaatschap: Onze lidmaatschappen zijn maandelijks opzegbaar, en je kunt je lidmaatschap zo vaak als je wilt aanpassen
  • Gratis koffie en thee: Geniet voor en na jouw training van gratis koffie en thee, zodat je altijd fris en energiek blijft
  • Breed scala aan lessen: Met meer dan 25 lessen in een week, inclusief ochtenden, avonden en weekenden, kun je het schema kiezen dat het beste bij jouw past. Onze uitgebreide lesrooster is ontwikkelt voor elke levensstijl
  Geboortejaar: 1980 | Beroep: Projectmanager | Woonplaats: Den Haag

  "Wat mij aantrekt in de Wing Chun trainingen van WuDae is dat er bij de oefeningen veel aandacht wordt besteed aan de details. In mijn werk bewaak ik juist de grote lijnen. Iedere leerling ontwikkelt zich op een eigen unieke manier. We maken elkaar hierdoor elke training een beetje beter."

  Geboortejaar: 1991 | Beroep: Water Ingenieur & Econoom | Woonplaats: Den Haag

  "Toen ik begon had ik nog geen idee hoezeer Wing Chun me zou helpen bij het opbouwen van mijn innerlijke veerkracht. Ik kijk elke week uit naar de lessen en vind het ideaal dat deze flexibel gevolgd kunnen worden, zodat ik ze makkelijk kan combineren met mijn internationale werk."

  Geboortejaar: 1986 | Beroep: Anesthesiemedewerker | Woonplaats: Den Haag

  "Het flexibele lesrooster combineert perfect met mijn onregelmatige diensten. Er is veel persoonlijke aandacht tijdens de les en de sfeer is heel gemoedelijk en veilig. Ik merk dat ik rustiger ben in mijn hoofd en lichaam door de trainingen. Ik ben heel blij dat ik bij WuDae terecht gekomen ben."

   Veelgestelde vragen over WuDae

   We begrijpen goed dat je al vragen kunt hebben voordat je deelneemt aan onze proefles. Hieronder hebben we de antwoorden op de meestgestelde vragen alvast voor je verzameld.

   Zijn de lessen in het Nederlands en Engels?

   Alle lessen worden tweetalig aangeboden, met instructies in zowel het Nederlands als het Engels.

   Voor welke leeftijden zijn de lessen geschikt?

   Onze lessen zijn voor volwassenen. De gemiddelde leeftijd van de deelnemers aan onze lessen ligt tussen de 20 de 30 jaar. Leeftijd vormt geen barrière bij ons; je bent nooit te oud om te beginnen. We hebben ook nieuwe leden verwelkomd die op latere leeftijd zijn begonnen, zelfs sommigen die ouder zijn dan 70 jaar.

   Kan ik deelnemen aan elke les? Ochtend, avond & het weekend?

   We zijn zes dagen per week geopend en je hoeft je niet vooraf aan te melden. Je bent welkom om de lessen bij te wonen op de momenten die jou het beste uitkomen, of dat nu 's ochtends, 's avonds of tijdens het weekend is. Wij bieden de flexibiliteit die je nodig hebt om je training in te passen in jouw schema. Dankzij onze persoonlijke benadering kun jij je op jouw eigen tempo en niveau ontwikkelen.

   Zijn er verschillende lesprogramma’s en niveau’s in de lessen?

   Bij ons vind je een breed scala aan lesprogramma's en niveaus, variërend van beginner tot gevorderd. Door de verschillende programma's kan jij je volledig richten op je eigen vaardigheidsniveau. Wij bieden intensieve begeleiding om je ontwikkeling te ondersteunen. Dankzij onze persoonlijke aanpak is het mogelijk dat deelnemers van diverse niveaus gezamenlijk trainen in dezelfde lessen.

   Zijn de lessen fysiek zwaar?

   Onze lessen komen tegemoet aan alle niveaus, of je nu net begint of al in topconditie bent. Dankzij onze persoonlijke benadering kan iedereen op zijn eigen niveau trainen, binnen een positieve, veilige en respectvolle omgeving. Voor wie zichzelf wil uitdagen, bieden we volop mogelijkheden om je grenzen te verkennen, met volledig respect voor je persoonlijke limieten. In onze reguliere lessen is sparren geen onderdeel, maar je kunt ervoor kiezen om deel te nemen aan onze speciale Impact lessen voor het sparren.

   Kan ik mijn lidmaatschap aanpassen?

   Je kunt je lidmaatschap bij ons eenvoudig aanpassen. Dankzij onze flexibele voorwaarden en de mogelijkheid om maandelijks op te zeggen, heb je de vrijheid om je lidmaatschap aan te passen aan jouw behoeften, variërend van 1 keer per week tot onbeperkt trainen, en vice versa.

   Probeer het nu en ervaar zelf het verschil!

   Je vindt ons hier

   WuDae is makkelijk bereikbaar en gunstig gelegen centraal in Den Haag. Je vindt onze sportschool aan de Loosduinsekade 12, vlakbij het Westeinde Ziekenhuis.

   Claim vandaag nog jouw gratis proefles en maak kennis met Wing Chun

   We vinden het belangrijk om iedereen de best mogelijke ervaring te bieden. Daarom hebben we wekelijks een beperkt aantal plekken beschikbaar voor onze proefles. Meld je eenvoudig aan voor jouw gratis proefles door het onderstaande inschrijfformulier in te vullen. Ons vriendelijke team staat voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en jouw proefles in te plannen. Waarom zou je nog wachten?

   Inschrijfformulier

   Vraag hier nu je gratis proefles aan en reserveer jouw plek!

   Na het verzenden van je aanvraag nemen we zo snel mogelijk contact met je op om jouw proefles in te plannen!

   © 2024 WuDae - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring |  Realisatie Welldotcom - Puntgaaf Internetbureau