WuDae

WuDae

Premium Sportschool in Den Haag
Exclusieve Martial Arts Training

Premium Sportschool in Den Haag
exclusiviteit in Martial Arts

20+
150+
6+
20+
150+
6+

WuDae

Premium Sportschool in Den Haag
Exclusieve Martial Arts Training

20+
150+
6+

Martial Arts Training Voor Jou

Wil je zowel mentaal als fysiek sterker worden en heb je altijd al een vechtkunst willen beoefenen? Bij WuDae Den Haag doe je dat in een premium sportschool. Ervaar onze effectieve, hoogwaardige trainingen van de eeuwenoude vechtkunst Wing Chun.

Of je nu een beginner bent of al ervaring hebt, onze lessen zijn ontwikkeld om jouw vaardigheden te verbeteren en je veerkracht te vergroten. Wij garanderen individuele begeleiding en persoonlijke aandacht. Mis deze unieke kans niet en haal het beste uit jezelf met onbeperkt trainen voor slechts 99 euro per maand.

Leer effectieve zelfverdediging in onze premium sportschool.

Boost je cardio, kracht en flexibiliteit voor totale controle.

Versterk je mentale en fysieke kracht.

Verbeter je lichaamsbewustzijn en focus voor optimale balans.

  Vechtkunst

  Leer effectieve zelfverdediging in onze premium sportschool.

  Fitness

  Boost je cardio, kracht en flexibiliteit voor totale controle.

  Kracht

  Versterk je mentale en fysieke kracht.

  Harmonie

  Verbeter je lichaamsbewustzijn en focus voor optimale balans.

  We zijn zes dagen per week geopend met lessen in de ochtend, avond en het weekend. Ons uitgebreide rooster biedt meer dan 25 lessen per week, zodat er altijd een les is die perfect bij jou past. Sluit je vandaag nog aan en word fitter, sterker en beter dan ooit. Wil je vrijblijvend kennismaken? Meld je dan nu aan voor een gratis proefles en ervaar de unieke voordelen van trainen bij WuDae Den Haag.

  Velen zijn je al voorgegaan!

  Kom in je kracht door Wing Chun

  Wing Chun is in China ontwikkeld en kreeg wereldwijde erkenning dankzij grootmeester Ip Man. Eén van zijn meest legendarische leerlingen was de wereldberoemde Bruce Lee.

  Wing Chun is een praktische zelfverdediging, waarbij je leert om je lichaam efficiënt en logisch te laten reageren. Het staat bekend om zijn eenvoud, directheid en het slimme gebruik maken van kracht. Bij WuDae begin je met het aanleren van de fundamentele concepten van Wing Chun, die hun effectiviteit hebben bewezen.

  Maar wij gaan verder dan dat. Voor ons is Wing Chun meer dan alleen zelfverdediging; het is een manier om je lichaamsbewustzijn te vergroten en je mentale en fysieke kracht te verbeteren. In onze exclusieve lessen verkennen we diverse filosofieën en principes die je inzicht in deze eeuwenoude vechtkunst verrijken en je persoonlijke groei en veerkracht bevorderen. Sluit je aan bij WuDae en ontdek de diepere lagen van Wing Chun.

  Ip Man & Bruce Lee

  Ontdek deze unieke krijgskunst die eenvoudig en effectief is

  Beter, sterker en fitter: de unieke voordelen van WuDae

  • Ervaring: Onze instructeurs hebben meer dan twintig jaar professionele ervaring in Wing Chun, waardoor je altijd verzekerd bent van de hoogste kwaliteit.
  • Toegankelijk: Of je nu een beginner of een doorgewinterde atleet bent, onze lessen zijn ontworpen voor jou.
  • Gemeenschap: Maak deel uit van onze bloeiende sportschool, waar respect centraal staat en waar je interessante mensen ontmoet in een motiverende omgeving.
  • Aandacht: De groepslessen bieden individuele begeleiding en persoonlijke aandacht.
  • Flexibiliteit: Train wanneer het jou uitkomt: ons uitgebreide lesrooster biedt meer dan 25 lessen per week. We zijn zes dagen per week open met lessen in de ochtend, avond en het weekend.
  • Ontwikkeling: Onze trainingen zijn ontwikkeld om je lichaamsbewustzijn te vergroten, je conditie te verbeteren en je mentale en fysieke kracht te versterken.

  Ervaar de vele voordelen!

  Vandaag nog starten met het versterken van jouw:

  Fysieke en Mentale Kracht

  Conditie
  Cardio
  
Zelfverdediging

  Concentratie en Focus

  Zelfvertrouwen

  Energie

  Een lidmaatschap dat bij je past. Kies wat het beste werkt voor jou!

  Bij WuDae geloven we in eenvoud en flexibiliteit, ook als het gaat om onze lidmaatschappen. Wij bieden drie heldere en exclusieve opties aan, perfect afgestemd op jouw voorkeuren en mogelijkheden.

  Gratis Proefles

  Voor iedereen die kennis wil maken met Wing Chun. De gratis proefles bestaat uit een introductieles en één reguliere les naar keuze.

  Vrijblijvend en Gratis

  Onbeperkt

  Wil je zo vaak trainen als je wilt en wanneer het jou uitkomt? Kies dan voor onbeperkt. Zo haal je het meeste uit ons lesrooster.

  99 per maand

  1x per week

  Heb je interesse maar minder tijd? Geen probleem! Kies dan voor één les per week en bepaal zelf wanneer deze in jouw rooster past.

  69 per maand

  Onze lidmaatschappen zijn ontworpen om zo toegankelijk mogelijk te zijn. Jij bepaalt zelf hoe vaak en wanneer je onze lessen volgt. Bovendien is ons lidmaatschap maandelijks opzegbaar en flexibel; je kunt je lidmaatschap op elk moment en zo vaak als je wilt aanpassen. Sluit je vandaag nog aan bij WuDae en ontdek het lidmaatschap dat perfect bij jou past. Ons deskundige team staat voor je klaar.

  De eerste stap is om te ontdekken wat onze premium Wing Chun sportschool voor jou kan betekenen.

  Bij WuDae train je in onze eigen sfeervolle sportschool in Den Haag, die met zorg is ontworpen in authentieke Oosterse stijl en volledig is toegewijd aan het beoefenen van Wing Chun. Onze sportschool is centraal gelegen en makkelijk bereikbaar op een toplocatie in Den Haag. Je traint in kleine groepen, onder individuele begeleiding en met persoonlijke aandacht. Onze professionele instructeurs bieden een trainingservaring vergelijkbaar met die van een personal trainer, volledig gericht op jouw ontwikkeling en groei.

  Profiteer van de talloze extra voordelen van ons lidmaatschap

  Word nu lid bij WuDae en geniet van de vele extra voordelen die het nog exclusiever maken. Ontdek de unieke privileges die we onze leden bieden en ervaar de ultieme combinatie van kwaliteit en individuele, persoonlijke aandacht:

  • Gratis WuDae t-shirt: Als welkomstgeschenk ontvangen nieuwe leden een gratis WuDae t-shirt.
  • Gratis extra lessen: Met jouw lidmaatschap krijg je toegang tot diverse extra lessen, zoals kettlebell-training, hardloopsessies en impacttrainingen, die zorgen voor nog meer afwisseling in je trainingsroutine.
  • Inhaal mogelijkheid: Het leven kan soms druk zijn, maar dankzij ons flexibele lesrooster kun je gemiste lessen inhalen wanneer het jou het beste uitkomt.
  • Flexibel lidmaatschap: Onze lidmaatschappen zijn maandelijks opzegbaar en flexibel; je kunt je lidmaatschap op elk moment en zo vaak als je wilt aanpassen.
  • Gratis koffie en thee: Geniet voor en na jouw training van gratis koffie en thee, zodat je altijd fris en energiek blijft.
  • Breed scala aan lessen: Ons uitgebreide lesrooster, met meer dan 25 lessen per week, inclusief ochtenden, avonden en weekenden, is zo samengesteld dat er altijd lessen zijn die perfect bij jou passen.
  Geboortejaar: 1980 | Beroep: Projectmanager | Woonplaats: Den Haag

  "Wat mij aantrekt in de Wing Chun trainingen van WuDae is dat er bij de oefeningen veel aandacht wordt besteed aan de details. In mijn werk bewaak ik juist de grote lijnen. Iedere leerling ontwikkelt zich op een eigen unieke manier. We maken elkaar hierdoor elke training een beetje beter."

  Geboortejaar: 1991 | Beroep: Water Ingenieur & Econoom | Woonplaats: Den Haag

  "Toen ik begon had ik nog geen idee hoezeer Wing Chun me zou helpen bij het opbouwen van mijn innerlijke veerkracht. Ik kijk elke week uit naar de lessen en vind het ideaal dat deze flexibel gevolgd kunnen worden, zodat ik ze makkelijk kan combineren met mijn internationale werk."

  Geboortejaar: 1986 | Beroep: Anesthesiemedewerker | Woonplaats: Den Haag

  "Het flexibele lesrooster combineert perfect met mijn onregelmatige diensten. Er is veel persoonlijke aandacht tijdens de les en de sfeer is heel gemoedelijk en veilig. Ik merk dat ik rustiger ben in mijn hoofd en lichaam door de trainingen. Ik ben heel blij dat ik bij WuDae terecht gekomen ben."

   Veelgestelde vragen over WuDae

   We begrijpen dat je al vragen kunt hebben voordat je deelneemt aan onze proefles. Hieronder hebben we de antwoorden op de meestgestelde vragen alvast voor je verzameld.

   Zijn de lessen in het Nederlands en Engels?

   Alle lessen worden tweetalig aangeboden, met instructies in zowel het Nederlands als het Engels.

   Voor welke leeftijden zijn de lessen geschikt?

   Onze lessen zijn voor volwassenen. De gemiddelde leeftijd van de deelnemers aan onze lessen ligt tussen de 20 de 30 jaar. Leeftijd vormt geen barrière bij ons; je bent nooit te oud om te beginnen. We hebben ook nieuwe leden verwelkomd die op latere leeftijd zijn begonnen, zelfs sommigen die ouder zijn dan 70 jaar.

   Kan ik deelnemen aan elke les? Ochtend, avond & het weekend?

   We zijn zes dagen per week geopend en je hoeft je niet vooraf aan te melden voor onze lessen. Je bent welkom om de lessen bij te wonen op de momenten die jou het beste uitkomen, of dat nu 's ochtends, 's avonds of tijdens het weekend is. Wij bieden de flexibiliteit die je nodig hebt om je training in te passen in jouw schema. Dankzij onze persoonlijke benadering kun jij je op jouw eigen tempo en niveau ontwikkelen.

   Zijn er verschillende lesprogramma’s en niveau’s in de lessen?

   In onze lessen vind je een breed scala aan lesprogramma's en niveaus, variërend van beginner tot gevorderd. Door de verschillende programma's kun jij je volledig richten op je eigen vaardigheidsniveau. Wij bieden intensieve begeleiding om je ontwikkeling te ondersteunen. Dankzij onze persoonlijke aanpak is het mogelijk dat deelnemers van diverse niveaus gezamenlijk trainen in dezelfde lessen.

   Zijn de lessen fysiek zwaar?

   Onze lessen zijn geschikt voor alle niveaus, of je nu net begint of al in topconditie bent. Dankzij onze persoonlijke benadering kan iedereen op zijn eigen niveau trainen in een positieve, veilige en respectvolle omgeving. Voor wie zichzelf wil uitdagen, bieden we volop mogelijkheden om je grenzen te verkennen, met volledig respect voor je persoonlijke limieten. In onze reguliere lessen is sparren geen onderdeel, maar je kunt ervoor kiezen om deel te nemen aan onze speciale Impact-lessen voor het sparren.

   Kan ik mijn lidmaatschap aanpassen?

   Je kunt je lidmaatschap bij ons eenvoudig aanpassen. Dankzij onze flexibele voorwaarden en de mogelijkheid om maandelijks op te zeggen, heb je de vrijheid om je lidmaatschap aan te passen aan jouw behoeften, variërend van één keer per week tot onbeperkt trainen, en vice versa.

   Probeer het nu en ervaar zelf het verschil!

   Je vindt ons hier

   WuDae is makkelijk bereikbaar en gunstig gelegen centraal in Den Haag. Je vindt onze sportschool aan de Loosduinsekade 12, vlakbij het Westeinde Ziekenhuis.

   Claim vandaag nog jouw gratis proefles en maak kennis met Wing Chun

   We vinden het belangrijk om iedereen de best mogelijke ervaring te bieden. Daarom hebben we wekelijks een beperkt aantal plekken beschikbaar voor onze proefles. Zorg dat je erbij bent en meld je eenvoudig aan voor jouw gratis proefles door het onderstaande inschrijfformulier in te vullen. Ons vriendelijke team staat klaar om je te helpen en al je vragen te beantwoorden. Waarom zou je nog wachten?

   Inschrijfformulier

   Vraag hier nu je gratis proefles aan en reserveer jouw plek!

   Na het verzenden van je aanvraag nemen we zo snel mogelijk contact met je op om jouw proefles in te plannen!

   © 2024 WuDae - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring |  Realisatie Welldotcom - Puntgaaf Internetbureau