Een 300 jaar oud kunstje leren?

Kom in je kracht door een eeuwenoude krijgskunst

Professioneel en Persoonlijk

Sportschool WuDae is een unieke plek om Wing Chun te leren en daardoor mentaal en fysiek sterker te worden. Wij hebben een enorme passie voor Wing Chun en het lesgeven in deze eeuwenoude krijgskunst. Dat doen we al meer dan 20 jaar professioneel in Den Haag. Hier zijn we goed in en krijgen we energie van. Onze sportschool is voor volwassenen en uitdagend voor iedereen, ongeacht of je wel of geen ervaring hebt. Daarom is onze proefles laagdrempelig en zijn onze lessen effectief en persoonlijk.

Velen zijn je al voorgegaan!

Mentaal en fysiek sterker worden

Herken je je in deze dilemma’s?

- Je wilt effectiever omgaan met stress, vaste patronen doorbreken en/of meer controle krijgen. Maar je hebt het idee dat je geen tijd hebt om deze vaardigheden je eigen te maken?
- Je wilt al heel lang een krijgskunst beheersen. Maar de stap om te beginnen is te groot doordat je denkt dat het fysiek te zwaar is, te moeilijk is of dat er geen sportschool in de buurt is waar jij je op je gemak voelt?
- Of wil je gewoon weer in je kracht komen?

Bij ons is het mogelijk. Meld je snel aan voor een proefles.

Over ons

WuDae is al meer dan 2 decennia gespecialiseerd in het professioneel onderwijzen in Wing Chun. Ons toegewijde team bestaat uit meerdere deskundige leraren met veel ervaring en een betrokken groep leden. En omdat je misschien niet altijd op vaste tijden kan trainen zijn we 6 dagen per week open en kun je naar wens afwisselen tussen lessen in de ochtend, avond en weekend.

Of je nu op zoek bent naar een nieuwe hobby of sportieve uitdaging, ervaar de vele voordelen van deze eeuwenoude krijgskunst.

Het volgen van de gratis proefles is uiteraard zonder verplichtingen

Wij maken jou beter, sterker en fitter:

 • WuDae heeft al meer dan 20 jaar ervaring in het onderwijzen in Wing Chun
 • Deskundige leraren en een betrokken groep leden staan zes dagen per week voor je klaar
 • Wing Chun is een eeuwenoude krijgskunst vanuit de traditie van bekende meesters als Ip Man en Bruce Lee
 • Onze lesprogramma's zijn ontwikkeld voor meer lichaamsbewustzijn, een betere conditie en mentale & fysieke kracht
 • Alle groepslessen worden gegeven met individuele begeleiding en persoonlijke aandacht

Ontdek net als Desi Tamboer de kracht van Wing Chun in je dagelijks leven.
“Ik merk dat ik rustiger ben in mijn hoofd en lichaam door de trainingen. Ik ben heel blij dat ik bij WuDae terecht gekomen ben.”

Je bent klaar voor iets nieuws. Een nieuwe sport, krijgskunst of zelfverdediging.

Wing Chun weet meer dan het laat zien… van leuke hobby tot sportieve uitdaging. Kom trainen bij WuDae en ervaar de vele voordelen!

De eerste stap voor een vrijblijvende en gratis kennismaking met Wing Chun

Start direct met het versterken van je:

Fysieke en Mentale Kracht
Conditie
Zelfverdediging
Concentratie en Focus
Zelfvertrouwen
Energie

Het lidmaatschap dat bij jou past!

Onbeperkt

99,- p/m

1x per week

69,- p/m

Bij ons volg je de lessen niet in een gymzaal, maar in onze eigen sportschool die met zorg is ontworpen in een authentieke Oosterse stijl en volledig is toegewijd aan de beoefening van Wing Chun. Onze school bevindt zich op een toplocatie, gemakkelijk bereikbaar en centraal gelegen in Den Haag. Onze lessen zijn geen massa-exercities, maar je traint bij ons met individuele begeleiding en persoonlijke aandacht. Onze professionele instructeurs bieden een ervaring vergelijkbaar met die van een personal trainer. Ontdek de waarde van een premium sportschool!


Profiteer ook van de talloze extra voordelen van ons lidmaatschap, waaronder:

 • Ontvang als nieuw lid een gratis WuDae t-shirt
 • Het recht op meerdere gratis lessen als onderdeel van je lidmaatschap, zoals kettlebell, hardlooptraining en Impact
 • Haal gemiste lessen in op een voor jou geschikt tijdstip
 • De flexibiliteit van een maandelijks opzegbaar lidmaatschap
 • Gratis koffie en thee voor en na de les
 • Geniet van de vrije leskeuze met meer dan 20 lessen verspreid over 6 dagen per week, zowel in de ochtend, avond als in het weekend

“Toen ik begon had ik nog geen idee hoezeer Wing Chun me zou helpen bij het opbouwen van mijn innerlijke veerkracht. Ik kijk elke week uit naar de lessen en vind het ideaal dat deze flexibel gevolgd kunnen worden, zodat ik ze makkelijk kan combineren met mijn internationale werk.” Stefanie Stubbé

Om ervoor te zorgen dat iedereen de best mogelijke ervaring heeft, hebben we wekelijks een beperkt aantal plekken beschikbaar voor de proefles. Wacht niet te lang om jouw plekje te reserveren!

Veelgestelde vragen over WuDae

We begrijpen dat je al vragen kan hebben voordat je aan een proefles bij ons deelneemt. Daarom hebben we hieronder alvast de antwoorden op veelgestelde vragen voor je verzameld.

Wordt er alleen in het Nederlands of ook in het Engels lesgegeven?

Alle lessen worden tweetalig gegeven, in het Nederlands en Engels.

Voor welke leeftijd zijn de lessen geschikt?

Onze lessen zijn voor volwassenen en de minimumleeftijd is 15 jaar. De gemiddelde leeftijd in onze lessen ligt rond de 30 jaar. Bij ons geldt: je bent nooit te oud om te starten. We verwelkomen ook zeker leden die op latere leeftijd, soms ouder dan 70 jaar, bij ons zijn begonnen.

Moet ik me aanmelden voor een les?

Je hoeft je nooit aan te melden voor een les. We geven meer dan 20 lessen per week en je bent altijd welkom.

Kan ik deelnemen aan elke les: ochtend, avond & het weekend?

We zijn zes dagen per week geopend. Je bent welkom om lessen bij te wonen op de tijdstippen die het beste bij jou passen. Je kunt naar wens afwisselen tussen lessen in de ochtend, avond en weekend. Dankzij onze persoonlijke benadering kan jij je op je eigen niveau ontwikkelen.

Zijn er verschillende lesprogramma’s en niveau’s in de lessen?

We hebben verschillende lesprogramma’s van beginner tot gevorderd. De lesprogramma’s zorgen ervoor dat jij je kan concentreren op jouw eigen niveau en wij je intensief kunnen begeleiden in jouw ontwikkeling. Dankzij onze individuele begeleiding kunnen alle verschillende niveau’s in dezelfde les trainen.

Moet ik fit zijn om aan de lessen deel te nemen?

Je hoeft niet fit te zijn, maar de meeste van onze leden merken echter een aanzienlijke verbetering in hun conditie naarmate ze meer trainen.

Moet ik sterk, lenig of snel zijn?

Je hoeft niet in topvorm te zijn om aan onze lessen deel te nemen, maar je kan het er wel door worden. En het voordeel van onze lesprogramma’s en onze persoonlijke benadering van lesgeven is dat je je mentaal en fysiek kunt ontwikkelen, hoe sterk, lenig of snel je ook bent.

Zijn de lessen fysiek zwaar?

Of je nu een slechte conditie hebt of in topvorm bent, dankzij onze persoonlijke benadering kun je trainen op je eigen niveau. Als het nodig is passen we de oefening voor je aan en als je wilt, is er genoeg ruimte om de les fysiek meer uitdagend voor jezelf te maken.

Moet ik sparren en/of is er een agressieve sfeer?

Een agressieve sfeer hoort niet thuis in onze school. We trainen met veel respect voor elkaar in een positieve sfeer en als je wilt is er voldoende ruimte om jezelf uit te dagen waarin altijd je eigen grenzen gerespecteerd zullen worden. In de reguliere lessen wordt er niet gespard. Je kan voor sparren kiezen door deel te nemen aan de gratis Impact lessen.

Welke verschillende lidmaatschappen zijn er?

We geven je de mogelijkheid om zo flexibel mogelijk te trainen door twee verschillende lidmaatschappen aan te bieden. Het lidmaatschap voor onbeperkt trainen is 99,- per maand en voor 1x per week 69,- per maand.

Kan ik mijn lidmaatschap aanpassen?

Je kan je lidmaatschap altijd aanpassen; van 1x per week naar onbeperkt en van onbeperkt naar 1x per week.

Zijn er inschrijfkosten en/of administratiekosten?

Er zijn geen inschrijfkosten en/of administratiekosten.

Is het lidmaatschap maandelijks opzegbaar?

Het lidmaatschap is altijd maandelijks opzegbaar met een opzegtermijn van één kalendermaand.

Hoe kom ik meer te weten over WuDae en de manier van lesgeven?

Kom langs op onze school voor een gratis en vrijblijvende proefles. Tijdens en na de les is er alle tijd voor vragen. We vertellen je natuurlijk graag meer en nemen graag de tijd om al jouw vragen te beantwoorden.

Is de gratis proefles vrijblijvend?

Het volgen van een proefles is vrijblijvend en uiteraard zonder verplichtingen. Ben je echter na de proefles enthousiast geworden en wil je lid worden? Dan kun je je direct inschrijven. Ieder nieuw lid ontvangt een gratis WuDae t-shirt.

Onze school is makkelijk bereikbaar en gunstig gelegen centraal in Den Haag aan de Loosduinsekade 12, vlakbij het Westeinde Ziekenhuis.

Meld je hier gelijk aan voor een vrijblijvende en gratis proefles. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

© 2024 WuDae - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring |  Realisatie Welldotcom - Puntgaaf Internetbureau