• Den Haag Wing Chun Kung Fu Chinees

Reviews

Thaddeus Mathanja Gabriël Bergé

Wu Dae is een heerlijke plek om te sporten, Wing Chun te leren en nieuwe mensen te ontmoeten. Het allermooiste is dat het een plek is waar iedereen, onafhankelijk van zijn/haar leeftijd, fysieke conditie, geloof of karakter welkom is. De Wing Chun discipline en de structuur van de trainingen bieden een goede houvast waardoor iedereen op zijn eigen niveau kan meedoen. Daarnaast zijn er altijd genoeg docenten die aansluiten bij je niveau en geduldig alles uitleggen en je vragen beantwoorden. Diezelfde structuur zorgt er voor dat je op je eigen ritme kunt ontwikkelen. Als je sneller wilt gaan ga je sneller, maar als rustig aan doen meer bij jou past, dan kan dat ook. Wu Dae biedt je de mogelijkheid om in de ochtend, (na)middag en avond te trainen, te hardlopen in de duinen en kettlebell of impact training te doen en dat allemaal voor dezelfde prijs. Het is aan jezelf om uit al deze mogelijkheden te kiezen en er je voordeel mee te doen. Maar wat deze school echt bijzonder maakt en wat onbetaalbaar is, zijn de docenten en de fijne sfeer die zij weten te creëren waarin iedereen zich veilig en prettig voelt en lekker kan trainen. Ik ben nu anderhalf jaar bezig en geniet van elke training. Ik ben altijd verbaast als de training voorbij is. Omdat je zo geconcentreerd met je lichaam en geest bezig bent, lijkt de tijd voorbij te vliegen en heb ik meteen weer zin in de volgende training.

Matsuy Marín

Ik was na mijn proefles gelijk om. De manier van lesgeven sprak mij erg aan. Je leert samen met anderen maar er wordt zeker ruimte gemaakt voor je persoonlijke groei door de instructeurs. Er is een ontspannen en vriendelijke sfeer waardoor ik me gelijk welkom voelde. Ik kan het op mijn eigen tempo leren en het mooiste is dat er onderling veel respect is voor elkaars individuele processen. De lessen bieden genoeg uitdaging en ik leer steeds meer te vertrouwen op mijn eigen kunnen. En dit komt mede door de ontspannende manier waarop de lessen worden gegeven.

Annewies Hilberink

WuDae is de perfecte plek om de kunst en disciplines van Wing Chun te ontdekken en je vaardigheden te ontwikkelen. Mijn eerste kennismaking met zelfverdediging was tijdens een proefles hier, en sindsdien train ik al meer dan een jaar met veel plezier. De leraren zijn toegewijde, fijne mensen. De lessen zijn slim opgebouwd door te leren van elkaar, van herhaling, en van verschillende krachtvormen. Elke les blijft uitdagend, maar ook motiverend :) Daarnaast is het vrijblijvend om met extra verdiepende-, kracht-, en conditietrainingen mee te doen. Overigens is WuDae voor mij meer dan alleen een Wing Chun Center: het is ook een plek om mensen te ontmoeten. Ik ben dankbaar dat ik deze plek heb ontdekt!

Jessie

Kung Fu bij WuDae is echt fantastisch! Het is een plek waar je even kunt ontsnappen van je drukke leven en lekker kunt sporten. Er is een goede structuur, maar ook veel afwisseling, waarbij je elke les weer iets nieuws leert. En je merkt ook echt groei bij jezelf, wat zowel je conditie als je vaardigheden betreft. Je leert van de leerlingen met een hogere graad en helpt zelf bij de leerlingen met een lagere graad. Dit is een cool systeem wat ook heeft geholpen bij het versterken van mijn zelfvertrouwen. De leraren zijn ook zeer goed. Ze zijn didactisch sterk, geduldig, aanmoedigend, en hebben oog voor ieder lid. De sfeer is super gezellig, niet alleen tijdens het sporten maar ook erna. Ik ben van nature niet erg sociaal, maar voel me helemaal op mijn gemak bij WuDae. Kortom, Kung Fu bij WuDae is goed voor je conditie, coordinatie en mentale gezondheid, en het is ook gewoon super leuk! Ik verlaat de lessen altijd vol vrolijkheid en energie! :)

Maarten Landeweerd

top sportschool, goede uitleg en gevarieerde lessen. prettige sfeer en vanaf dag 1 kent eigenaar Bas je naam.

Soyun Park

마샬아츠가 처음이라 어떤 것을 배울까 고민하다가, 다른 종목들보다 훨씬 온화하고 분위기가 좋아보여 선택했는데 즐겁게 배운지 벌써 반년이 넘어갑니다. 선생님들도 정말 친절하시고 처음 온 사람들도 잘 챙겨주셔서 금방 적응할 수 있었어요. 윙춘 쿵푸를 배우면서 몸의 자각력이 늘어났고, 막연한 두려움으로 여성으로서 밤길을 걷곤 했는데 이제는 정신적인 힘이 생긴 것 같습니다. 영어하는 사람 오면 영어로 수업해주셔서 언어도 문제 없어요. 배우는 수강생들도 다들 열정으로 배우다보니 친절하고 헤이그에 살면서 좋은 커뮤니티에 들어간 것 같은 기쁨이 있습니다 ^^ 무엇보다 하나하나 배워가는게 재밌어요!

Froggy

Buraya başladığım günden beri sadece harika anlar yaşadım. Buranın havası etrafı, insanlar ve spor harika. Ben de burada kendimi çok rahat hissediyorum ve başlama konusunda kararsız olan herkese burayı tavsiye ediyorum. Farklı köken ve kültürlere sahip olsalar bile herkes birbiriyle çok iyi anlaşabiliyor ve iletişim kurabiliyor. Mezun olacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum :)

Rhea Bogaart

Na de proefles was.het duidelijk: hier wil ik trainen! Op een heel prettige manier samen leren en elkaar beter maken. Goede sfeer en heel inclusief.

Boukje van Gelder

Superfijne sportschool. Ik train nu meer dan een jaar Wing Chun bij WuDae en had daarvoor geen ervaring met andere martial arts. Je kunt de trainingen heel flexibel inplannen, zowel qua tijdstippen als hoe vaak je wilt trainen. De trainingen zijn afwisselend en je leert ontzettend veel van de trainers, ongeacht je niveau. Je ontmoet veel verschillende mensen en iedereen gaat respectvol met elkaar om. Ik zou zeggen, doe eens een proefles, dan kun je het zelf ervaren!

Raymond Heg

Donny De wijngaert

Een hele fijne plek om te trainen! De leraar geeft goed les waarbij er veel aandacht is ieders eigen proces en voortgang. Ook hangt er een hele leuke en gemoedelijke sfeer. Ik kom hier graag!

Anoniem Anoniem

Het is fijn om hier te trainen mede dankzij de goede sfeer die er hangt. Daarnaast is iedere training uitdagend en leerzaam.

Ioannis Athanasiadis

Μία από τις καλύτερες σχολές πολεμικών που υπάρχει. Ασχολούμαι με τις πολεμικές τέχνες ήδη αρκετά χρόνια πριν έρθω σε αυτή τη σχολή και δεν βρισκω ότι μπορεί να υπάρξει καλύτερη στο σύνολο. Κάποιος μπορεί να προσαρμοσει το πρόγραμμα όπως θέλει αφού η σχολή προσφέρει πάνω από 25 ώρες μαθήματα εβδομαδιαίως. Επίσης, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα υγείας το μάθημα προσαρμόζεται ατομικά σε αυτό. Τέλος, το πιο σημαντικό, η σχολή διακατέχεται από μία ευχάριστη ατμόσφαιρα ευφορίας ακόμη και μετά από τις πάμπολλες ασκήσεις και κάμψεις! Τη προτείνω σε όλους αρχάριους ή προχωρημένους έστω για δοκιμή!

Dominique Rademaker

Een aantal maanden geleden ben ik gestart met het volgen van Wing Chun lessen bij Wu Dae. De lessen zitten goed in elkaar en worden op elk niveau aangepast zodat iedereen die de les volgt nieuwe dingen kan leren en/of goed kan trainen. Er is veel persoonlijke aandacht waardoor ik elke keer het idee heb dat ik weer wat nieuws geleerd heb of een vaardigheid heb verbeterd. De docenten zijn allemaal aardig, benaderbaar en geven goede aanwijzingen. Het rooster biedt de mogelijkheid om op verschillende tijdstippen te trainen, waardoor je kan trainen wanneer het jou het beste uitkomst. Verder hangt er een goede en gezellige sfeer waar altijd ruimte is voor een praatje!

Erik Wachelder

Wing Chun is een geweldig leuke sport, zowel mentaal ontspannend als een goede workout. Ik train vaker op wisselende dagen en tijdstippen, net hoe het mij uitkomt. Altijd word je goed begeleid, niet alleen door Bas, maar ook door de andere deelnemers. Je leert voortdurend van elkaar en de sfeer is altijd vriendelijk en ontspannen. Ik kan het iedereen aanraden om eens een proefles te nemen!

Hevy

Super club pour apprendre le Wing Chun Kung Fu. Il y a une super ambiance, les gens sont sympa, les profs sont sympa et à l’écoute des élèves. L’enseignant est top et bien amené. Les profs prennent vraiment bien le temps d’expliquer et de bien montrer pour bique les élèves comprennent. Et enfin, tout le monde aide un peu tout le monde, on avance au rythme qu’on veut sans stress

Charona Poeran

Ik train nu ongeveer 2 maanden bij Wu Dae en ik ga een paar keer per week met veel plezier naar de lessen. De leraar Bas en de andere mede docenten zijn super vriendelijk en behulpzaam met een passie voor Wing Chun en dat is ook heel goed te merken tijdens de trainingen. De andere studenten zijn zeer verwelkomend en vriendelijk. Iedereen helpt elkaar om beter te worden (je voelt je er op je gemak als nieuweling en word goed begeleid) en daarnaast is het er altijd gezellig voor, tijdens en na de trainingen. Heel chill is ook dat het rooster superflexibel is en je eigenlijk zelf kunt bepalen wanneer je wilt komen trainen wat ideaal is. Je kunt het mooi combineren met je dagelijkse routine. Ik raad iedereen aan om een proefles te komen volgen bij Wu Dae Den Haag, het is voor mij in ieder geval een leuke nieuwe hobby geworden die ik met plezier beoefen bij Wu Dae :) - Charona

Suzanne de Bruin

Met veel plezier beoefen ik de sport Wing Chun bij WuDae. De sfeer is goed en de trainingen ook. Na jaren niet kunnen sporten door bekkenpijn ben ik wing Chun gaan proberen omdat ik dit al heel lang wilde. Doordat er rekening word gehouden met mijn bekken kan ik na vele jaren de sport beoefenen waar ik veel voldoening aan beleef. Nog een bijkomend voordeel is dat je flexibel kunt trainen.

Natasja K

Hele fijne manier van lesgeven en hele fijne medeleerlingen. Respect staat altijd centraal. Bas is een veilige en bekwame docent. Complimenten!

Guido Garufi

Mi alleno in questa palestra da poco più di 3 mesi. Ho trovato un ambiente familiare e piacevole. I maestri sono molto seri e professionali. La mia vita è cambiata in meglio da quando pratico il wing chun alla wudae. Vi invito a fare una lezione di prova perché davvero vi cambierà la vita.

Desi Tamboer

Ik train hier bijna elke dag; het rooster is flexibel en je kunt meedoen wanneer het je het beste uitkomt. De lessen zijn afwisselend met veel persoonlijke aandacht en tijd voor het leren en begrijpen van de technieken. Naast de Wing Chun lessen kun je zelf kiezen of je mee wil doen aan de les "impact" waar je alles wat je in de lessen leert veilig en gecontroleerd kunt oefenen in een gevechtsituatie. Daarbij is het er ook nog hartstikke gezellig :-)

Lida Cen

现在训练了大概三个月,师傅和徒弟们都很有耐心也解释得很好。一个星期开六天,随时都可以去训练,赞!💪🏼

Stefanie Stubbé

Great mixture of old myths and methodologies taught in a modern and practical down-to-earth way. Lots of space for personal attention and jokes after classes. Clean and tidy place to train.

Gerardus Schols

Kleine sportschool waar iedereen welkom is. Jong oud, man vrouw iedereen kan hier terecht. Er is veel ruimte voor persoonlijke aandacht. De eerste afspraak bij een sportschool is soms lastig te zetten maar bij WuDae wordt je stap voor stap begeleid en gaat het er heel natuurlijk aan toe. De leraren zijn vakkundig en gedragen zich ongedwongen. Als je een proefles neemt ben je daarna verkocht!

Shennon Adamus

Wel I have training for 6 mond And I love it. Everybody there is super nice. I recommend people to try it out you my like it 🙂

Kees

Ik train nu ongeveer een half jaar bij WuDae en ben heel erg tevreden! Ik was toe aan een nieuwe uitdaging en besloot op de bluf mee te doen aan een proefles en sindsdien ben ik verkocht! Je voelt binnen een hele relaxte sfeer en de eigenaar Bas en zijn mededocenten willen graag hun interesse en passie voor Wing Chun aan je overbrengen. Tijdens de lessen wordt je goed begeleid door zowel docenten als medeleerlingen, je krijgt een goede lichamelijke en mentale workout dus dat is zowel leuk als uitdagend voor jezelf. Voor mensen die wat nieuws zoeken of een uitlaatklep nodig hebben raad ik WuDae zeker aan! Je wordt met open armen door zowel Bas, Docenten en medeleerlingen ontvangen.

Iris

WuDae is een plek waar met aandacht en openheid veel te leren en fijn te trainen valt. Top trainers! Ik kom er met veel plezier.

Sven

Ik train hier nu net iets langer dan een half jaar en heb het goed naar mijn zin. Instructeurs zijn rustig en vinden het nooit erg om iets te laten zien, herhalen of uitleggen wat de juiste toepassing van een bepaalde techniek is. Iedereen die er traint is erg relaxed en er heerst geen competitieve sfeer. Je traint je oefeningen ook met mensen van een hogere graad, deze geven je vaak tips en dagen je uit om ze toe te passen. Erg prettige sfeer hier.

Luuk Soolsma

Geweldige school & leraar! Aanrader!

Sergey Kopanev

Бас находит к каждому индивидуальный подход! Это позволяет получить максимум каждому, даже занимаясь в группе. Я пробовал несколько школ Винь Чунь — эта лучшая! 🥷

florian Quistrebert

Très content d'avoir commencé le wing chun il y a quelques semaines. Les profs sont sympa et attentifs, rigoureux sans être strictes. Une partie du cours est dédiée aux exercices entre élèves de différents niveaux, ce qui est un vrai plus pour progresser. Après 1h30 de cours, je me sens vidé mais boosté. En plus, l'ambiance est super, et on rencontre des gens cools! Je recommande plus que vivement :)

Mukhtaar Rahman

Bas(hoofddocent) is een super fijne man die kenmerkend is voor hoe er wordt getraind. Namelijk met respect, gelijkwaardigheid, plezier en kundigheid. Voor mij een plek waar ik me direct thuis voelde. Ook heel fijn dat hij met je meedenkt als je beperkingen hebt, zowel fysiek/mentaal/religieus o.i.d. Bij wudae kan is er voor iedereen wel plek!

frank baanders

Super! Ik ga nu al een tijdje en blijft leuk. Goede workout, fijne mensen (jong, oud, alle genders, multi cultureel) en de beste instructies! Een aanrader als je functioneel wil bewegen

Maqsood Yaqub

Een positief atmosfeer met onderling respect, expert wing-chun kennis onder de teacher's, non-stop training programma, en uitdaging voor alle niveaus! Goedwerk Bas, fijn om te kunnen trainen bij WuDae!

Milan Tettero

Toen ik vroeger vaak voorbij reed, vroeg ik mij altijd af 'wauw hoe zou dat zijn om een Kung Fu vorm te leren!!' Vorig jaar 2020 eindelijk de knoop doorgehakt door een goede vriend die daar toevallig ging trainen. De proefles en aansluitend een les meedoen was intens maar heerlijk. Bas heeft alles zorgvuldig uitgelegd en is een fijn en rustig persoon. Wat mijn positieve gevoel bij elke training nog meer versterkt is de diversiteit in mensen die komen. Het maakt niet uit of je net begint of het al jaren doet, je leert elke keer op een relaxte en speelse manier van elkaar! Mocht je dit lezen en nog twijfelen over een proefles...niet meer twijfelen gewoon zelf ervaren en een proefles boeken! :)

Fred Schaper

One of the best places for martial arts/mindfulness/exercise in the city. Always a friendly instructor at the place who is very adaptive at teaching at your own level. Ive been coming here for a while now, and even tho im not the best at martial arts i still enjoy it every time. For anyone who wants to train kung fu or just have a good time, this is the place to be.

Hirday04

Boy Zandbergen

Welke Hagenees kent WuDae van de buitenkant nou eigenlijk niet?! We zijn er allemaal wel eens langsgereden. En eindelijk heb ik de stap naar binnen gezet. De crisis en lockdown gaven me het inzicht om een zelfverdedigings-/krijgskunst te leren en mezelf te herontdekken. De positieve verhalen en professionele uitstraling bevestigden mijn keus voor WuDae. De welkome ontvangst van Bas, met rust en humor, zorgen voor een sfeer van veiligheid en vertrouwen. Ik voelde me meteen thuis. Bas heeft een mooi team van trainers om zich heen verzameld die samen met hem op een enthousiaste en bevlogen wijze Wing Chun doceren. Dit is een plek waar je wordt uitgedaagd. Heerlijk om hier te zijn. Precies wat ik nodig heb. En perfect dat ik 6 dagen per week op 3 tijdstippen per dag kan binnenlopen om les te krijgen. Alleen maar goede redenen om lekker te gaan trainen bij WuDae.

Daniel Paul Loeff

Fijne Wing Chun School op de rand van het centrum van Den Haag! Mooie school, ruime openingstijden, professionele docenten en een gevarieerd studentenbestand, iedereen is welkom en wordt in zijn of haar waarde gelaten en in zijn of haar kracht gezet!

Niels W

Hele prettige Kung Fu school. Er hangt een ontspannen en veilige sfeer, de lessen zijn een mooie afwisseling tussen techniek, conditie en kracht en de school wordt geleid door een bevlogen docent.

Talisia El

Hele positieve sfeer, vrolijke medeleerlingen en zeer ervaren instructeurs die aansluiten op jouw niveau groei je snel in de sport en ontwikkel je meer zelfvertrouwen. Hierdoor kom ik steeds met veel plezier hiernaartoe! En door de uitgebreide openingstijden is het goed mogelijk om het te combineren met opgroeiende kinderen en een fulltime job. A very positive ambiance, cheerfull fellow students, very experienced instructors who connect to your level, that makes you grow fast into the sport and develop self confidence. This why I always come back with much pleasure. And because of the extended opening hours its easy to combine it with growing up kids and a fulltime job.

Sarah Berends

Het zal niet verrassend zijn, maar door Ip man en Bruce Lee had ik altijd al interesse voor wing chun. Ik heb een aantal vechtsporten geprobeerd, maar niets geeft zo'n voldaan gevoel als Wing chun bij Wu Dae. Je traint je geest en lichaam samen én met behulp van je mede-leerlingen en de trainers, die alles weten van de technieken en filosofie.

L. Kraft

Kompetente Lehrer. Abwechslungsreiches und intressantes Training. Freundliche Leute. Angenehme Umgebung. Für mich genau so wie es sein soll!

Alexandru Caludea

Am descoperit WuDae intamplator si am ramas placut surprins atat de profesori, colectiv cat si de atmosfera din sala de antrenament. Pentru mine, stilul acesta de arte martiale reprezinta o adevarata provocare. Nivelul ridicat de mindfulness reconecteaza corpul cu mintea si ma obliga sa fiu cu totul prezent in fiecare miscare. Deseori, mai ales dupa o zi de stat in fata calculatorului, imi regasesc mintea impartita in nenumarate ganduri. WuDae ma ajuta sa ma reculeg si refocusez intr-un mod activ si sanatos.

Juanita Hernandez Gonzalez

Desde hace dos meses practico el wing chun kung fu aquí a Wu Dae, y estoy más que contenta. Las clases están de escala bastante pequeña, que me da un sentimiento muy cómodo y stimula el autoestima. No sólo los entrenadores saben de verdad lo que hacen y cuentan, sino también vigilan a cada persona sus necesidades y desarrollos. Además, el horario está muy bien hecho, porque se puede entrenar de lunes a sábado, en las mañanas y las tardes. ¡Muy rápido, Wu Dae se convirtió en un segundo hogar!

Ara Farsi

‌ من با کلاس‌های وینگ چون بسیار رازی هستم‌. هم معلمان خوب تکنیک هایه مختلف را یاد میدند و من هم با این که :))مزبان هولندی یاد ندارم زود دوست خوب پیدا کردم

Kishen Datadin

Humke hia bahut bisaal lage hai!

Willem van Haersolte

Zeer goede lessen en hele vriendelijke trainers, heel leuk!

Abhijeet Ramdhani

मै यहा सालो से कसरत करने आती हू ओर मुझे यहा घर जैसा लगता हैं यहा पर डंच और अंग्रेजी में बोल सकते है
© 2024 WuDae - All rights reserved | Privacy Statement | Realisation Welldotcom - Puntgaaf Internetbureau